Skip to content
Hensyntagende Yoga for alle niveauer, Hensyntagende Yoga hos FOF Køge Bugt

Hensyntagende Yoga

Kom og mærk, hvordan du gennem yogaens dybe og blide stræk kan reducerer smerter i kroppen. Yogaen vil give dig en større smidighed i kroppen og styrke led og muskler. Målet er at få en større kropsbevidsthed, så du bedre kan lytte til din krop og dens signaler og dermed mærke eventuelle over- og spidsbelastninger.
Der vil være fokus på koordination af åndedræt og bevægelse, som gør at du nemmere og mere bevidst kan give slip på spændinger, smerter og eventuelle ubehag på yoga måtten.

Denne hensynstagende yoga klasse giver en mere individuel tilpasning til særlige behov. Der vil være tid til langsomt at komme ind og ud af yoga stillingerne. Når krop og sind er trygge, vil du åbne dig op til nye potentialer og opleve at du med åndedræt og koncentration kan løsne op for stivhed, spændinger og heale din egen krop. Med yoga lærer du at selv-regulere nervesystemet og observere sindets mange forstyrrelser. Du får værktøjer til at finde ro i hverdagens stress og støj. Her vil du kunne tage bedre omsorg og valg for dig og dit helbred.

Der vil indgå forskellige åndedræts- og afspændingsteknikker, som lærer dig at give slip og give dig energi til at skabe forandringer. Vi afslutter hver gang med en dyb afspænding af hele kroppen.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.01.2024 12:00-13:30 Ishøj Idrætscenter Merete Hytting
2 Mandag 29.01.2024 12:00-13:30 Ishøj Idrætscenter Merete Hytting
3 Mandag 05.02.2024 12:00-13:30 Ishøj Idrætscenter Merete Hytting
Se alle Se færre
Merete Hytting, underviser indenfor bevægelse og yoga hos FOF Køge Bugt
Underviser

Merete Hytting

Merete Hytting er uddannet yogalærer med erfaring som yogaunderviser siden 2011. Hun har de sidste fem sæsoner undervist i yoga på aftenskole, men har tidligere arbejdet i både fysioterapeutcenter og i FitnessWorld.

Merete har undervejs uddannet sig som Thau-Yoga-massør, og er pt. undervejs med en supplerende uddannelse som underviser i Yin Yoga.

Hos Merete er tryghed og nærvær et bærende element: “I klasserne er det vigtigt for mig, at vi som hold fungerer godt og er trygge i øvelserne. Den enkeltes egen udvikling er vigtigst. På disse hold gælder det ikke om at kunne det samme som alle andre, men om at den enkelte kursist kan være med i eget tempo og niveau”.