Skip to content
Yoga for alle FOF Køge Bugt

Yin Yoga - oplev din krop på ny

I denne Yin Yoga klasse lærer du at slippe dagens opgaver, stress og pligter. Her giver du dig selv en velfortjent pause, hvor du lærer dig selv at give egenomsorg, finde ro og genopladning. Vi arbejder med forskellige hjælpemidler, herunder tæpper, blokke og yogapøller. Øvelserne holdes i 3-5 minutter og foregår i et langsomt og velafbalanceret tempo. Alle kan derfor være med, uanset forudgående kendskab til Yin Yoga.

Det primære fokusområde er smidiggørelse af bindevævet. I Yin Yoga presser vi ikke kroppen. Vi arbejder med åndedrættet, som lærer os at slappe af og give slip på spændinger fysisk, som psykisk. Tiden i stillingerne vil blødgøre bindevævet og dermed reducerer stivhed og arvæv fra operationer og gamle skader.

At bevæge bindevævet har mange fordele. Forskningen viser, at du vil kunne lindre muskelsmerter, hovedpine, nakke og rygsmerter, få mere bevægelsesfrihed, bedre kropsholdning og optimal vejrtrækning. Kort sagt: Med en regelmæssig Yin Yogaen praksis får du et velfungerende smidigt bindevæv, som har en positiv betydning for kroppens aldringsproces.

Kom lær din krop og dens signaler bedre at kende. På Yin Yoga måtten finder du et rum hvor du kan lære at heale dig selv og give dig selv mere energi og velvære.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.09.2023 10:30-12:00 Den Hvide By, Køge Dorte Jensen
2 Mandag 11.09.2023 10:30-12:00 Den Hvide By, Køge Dorte Jensen
3 Mandag 18.09.2023 10:30-12:00 Den Hvide By, Køge Dorte Jensen
Se alle Se færre
Dorthe Jensen, underviser i bevægelse og sundhed hos FOF Køge Bugt
Underviser

Dorte Jensen

Jeg har mange års erfaring med undervisning i Mindfulness gennem FOF og egne kurser. Gennem mit arbejde som homøopat er jeg klædt godt på til at tage dig gennem din meditationsproces, hvor du lærer dig selv at kende samt turde være dig selv. Jeg vil altid møde dig der, hvor du er som menneske. Jeg elsker at arbejde med sindet og de uanede kræfter og talenter vi ikke selv ved, vi besidder. Min omsorg for dig som midtpunkt og min entusiasme gør mig til en transformator til forandring.

Min styrke er at skabe forandring i menneskers liv. Du vil altid føle dig tryg og motiveret under hele processen. Især når du møder begrænsninger, gamle overbevisninger & angst for det ukendte! Jeg har selv foretaget mange skift og forandringer i mit liv. Læs mere om min egen rejse & historie her.