Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Bliv en mester i pizza

Kom på kursus og lær at lave pizzaer. Hør om de forskellige typer dej, hvordan man får en sprød bund og hvordan man skaber balance mellem sauce, ost og toppings. Du vil lære om de forskellige typer mel og gær og hvordan du kan justere opskrifterne for at opnå den bedste tekstur og smag.

Du lærer ikke kun teknikker, men også hvordan du kan eksperimentere med forskellige ingredienser og skabe dine egne unikke pizzaer.

  • Hvilken mel?
  • Hvorfor skal en pizzadej hvile 24 timer?
  • Hvilken tomatsauce?
  • Hvor meget fyld skal der på?
  • Skal det være surdej eller gær
  • Hvad er forskellen på alm. ovn?
  • Bagestål?
  • En rigtig pizzaovn?

Spørgsmålene er mange, men når du har været på dette kursus, er du klædt på til at invitere gæster på hjemmelavet pizza. 

Så ved du nemlig, hvordan man laver en pizza.

Du smager og er med til at lave lidt forskellige pizzaer og der vil nok også være lidt at tage med hjem. Underviseren sørger for poser til det.

Medbring selv drikkevarer. Råvarer er inkl. i prisen.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.02.2026 17:00-19:15 Egebjergskolen, Horsens John Bramsen

John Bramsen

Jeg er født i 1972, uddannet bager i 1991. Har været selvstændig i 17 år og 18 år som bagermester. Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i rugbrød. Jeg elsker at eksperimentere med alt muligt inden for faget og derved kan videregive guldkorn i min undervisning. Jeg har undervist  siden 2012.Jeg mener, man lærer bedst. når man har fingrene i dejen eller hvad det nu er, vi arbejder med. Derfor er meget af undervisningen også praktisk. Det vigtige for mig er, når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med. Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.