Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
madfællesskab madlavning sammen samvær hygge

Mad og fællesskab

Mad og fællesskab

Få en helt fantastisk madoplevelse sammen med andre på et madkursus

Kan du lide at lave mad? Trænger du til at få nye retter i dit repetoire? Kunne du godt tænke dig at bruge nogle hyggelige timer med fokus på mad og madlavning sammen med andre, der også finder det spændende, hyggeligt og interessant?

Så kom og vær med til at opleve den store glæde det er at fremtrylle velsmagende retter sammen med os i FOF Sydøstjylland i Vejle. Nyd den skønne mad og måske et godt glas vin i et behageligt og hyggeligt samvær med andre passionerede. Der er madkurser i både det søde og det salte køkken - så uanset om du vil være med til at lave et solidt aftenmåltid, eller gerne vil lære at trylle en smuk og lækker dessert frem, så har vi kurser til dig.

God fornøjelse med at blive din helt egen mesterkok. Vores passionerede madundervisere vil med garanti kunne lære dig noget nyt om smag og smagskombinationer. Udgifter til madvarer er indeholdt i prisen, hvis ikke andet fremgår.

Årstidens høst

Årstidens høst

Dette er også et kursus for dig, der vil opleve et mylder af blomster, farver og et væld af bier, sommerfugle og insekter i to naturtyper, hvor der arbejdes med balance og naturlige processer.