Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Green bowls & Good vibes

Velkommen til et inspirerende og jordnært madlavningskursus, hvor vi sammen udforsker det plantebaserede køkken med fokus på sundhed, smag og balance i hverdagen.

Med udgangspunkt i Dr. Michael Greger’s Daily Dozen lærer du at kombinere plantefødevarer på en måde, der både mætter, nærer og begejstrer.

Daily dozen er en sundhedsfremmende og forskningsbaseret liste, som guider dig til at vælge de mest næringsrige plantebaserede fødevarer og vaner hver dag.

I løbet af kurset guider jeg dig gennem, hvordan du nemt kan opbygge farverige, næringsrige bowls – perfekte til en travl hverdag, men også lækre nok til at imponere gæster. Du får praktiske teknikker, smarte kombinationer og inspiration til at gøre plantebaseret mad nem og sjov.

Hvad du får ud af det:

  • Hands-on undervisning i at lave sunde og lækre bowls
  • Baggrundsviden om sundhedsfremmende fødevarer
  • Tips til at sammensætte måltider, der er både mættende og fulde af næring
  • Fællesspisning – vi nyder maden sammen til sidst Selvfølgelig slutter vi af med en lækker plantebaseret dessert
  • Opskrifter og inspiration med hjem til din egen madlavning

Alle er velkomne – uanset om du er ny i det plantebaserede køkken eller blot mangler ny inspiration til hverdagen.

Prisen er inkl. råvarer.

Husk bøtter til evt. rester og drikkevarer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.10.2025 17:00-20:00 Horsens Byskole, Fussingvej Julia Kunkel

Julia Kunkel

Julia kommer fra Tyskland men har boet i forskellige lande. Hendes faglige baggrund er i sprog og idrætsvidenskab.

Hun begyndte at undervise fitnesskurser, da hun var på gymnasiet og har gjort det siden. Da hun arbejdede på sin ph.d. i sundhedsfremme i New Zealand dykkede hun ned i en verden af forskellige ernæringsformer og deres betydning for vores og miljøets sundhed.

Siden hun afsluttede sin ph.d. i 2015 har hun arbejdet med sundhedsfremme og holdt foredrag og workshops om plantebaseret og bæredygtig ernæring. Hun underviser stadigvæk i sundhedsfremme på universiteter og glæder sig til at bidrage til FOF’s tilbud med tyskundervisning, bevægelseskurser og madlavningsworkshops.