Velkommen til et inspirerende og jordnært madlavningskursus, hvor vi sammen udforsker det plantebaserede køkken med fokus på sundhed, smag og balance i hverdagen.
Med udgangspunkt i Dr. Michael Greger’s Daily Dozen lærer du at kombinere plantefødevarer på en måde, der både mætter, nærer og begejstrer.
Daily dozen er en sundhedsfremmende og forskningsbaseret liste, som guider dig til at vælge de mest næringsrige plantebaserede fødevarer og vaner hver dag.
I løbet af kurset guider jeg dig gennem, hvordan du nemt kan opbygge farverige, næringsrige bowls – perfekte til en travl hverdag, men også lækre nok til at imponere gæster. Du får praktiske teknikker, smarte kombinationer og inspiration til at gøre plantebaseret mad nem og sjov.
Hvad du får ud af det:
Alle er velkomne – uanset om du er ny i det plantebaserede køkken eller blot mangler ny inspiration til hverdagen.
Prisen er inkl. råvarer.
Husk bøtter til evt. rester og drikkevarer.