Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
sang sangundervisning stemme musik

Sangundervisning (rytmisk)

Sangundervisning (rytmisk)

Annis mangeårige erfaring som sangunderviser hhv. på en musikefterskole og i musikskoleregi har givet hende evnen til at skræddersy undervisningen til hver enkelt elevs behov og mål. Nogle af de områder, der kan arbejdes med er ”den sunde stemme” – hvordan synger man som man gerne vil, uden at blive hæs eller få ondt i halsen. Der kan arbejdes med improvisation, intonation, fraseringer, klangfarver, rytmisk præcision, at synge flerstemmigt, fortolkning m.m. Da Anni selv er udøvende sanger i forskellige bands, er det også muligt at arbejde med scenepresence og performancefærdigheder samt håndtering af eventuel nervøsitet i forbindelse med optrædender.

Anni underviser alle hverdage. Der undervises 25 min. (0,56 lektion). Kalenderen viser perioden, hvor Anni underviser.

Ring til Anni på tlf. 61654411 og aftal dine mødedatoer og tidspunkt. Når du har talt med Anni, skal du derefter tilmeldes hos FOF. Ring på tlf. 76258988 man-ons kl.10-13, torsdag 13-17 eller send en mail til soj@fof.dk. Derefter fremsendes opkrævning til dig pr. mail.

 

Prisen er for 10 mødegange.