Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
mediyoga FOF i Vejle

Færre smerter med MediYoga

Færre smerter med MediYoga

Her får du mulighed for at finde roen i dig selv, og være nærværende i krop og sind, men også plads til sjov, leg og gode grin.

Hvad lærer du på holdet
Undervisningen består af blide øvelser og stillinger, som kombineres med åndedræts - meditations -og afspændingsteknikker, som støtter kroppens egen heling ved målrettet at stimulere kroppens systemer, energier og fleksibilitet. Hver undervisningsgang er bygget op omkring lange dybe åndedrag, fysiske øvelser, afspænding og sluttelig en meditation. Du lærer at lytte til kroppens signaler og koble hjerne fra, så du kan efterkomme kroppens behov.

Hvem kan deltage
Holdet udbydes som hensyntagende.
Øvelserne og meditationerne kan udføres og tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen, alle øvelserne kan også laves siddende på en stol. 
MediYoga er en meget rolig og langsom form for yoga. Mange vil opleve, at der er få fysiske øvelser, da man i løbet af timen skifter mellem åndedrættet, de fysiske øvelser og meditationen.

Hvad skal kursisten igennem på kurset 
MediYoga er en moderne, forskningsbaseret yogaform, som er udviklet i det svenske sundhedsvæsen. I MediYoga kombineres vestlig lægevidenskab med østens traditionelle visdom og holistiske tilgang til krop, sind og menneske. Undervejs på kurset bliver du fortrolig med ”Det lange dybe åndedræt”, ligesom du lærer at koordinere stillingerne med dit åndedræt, så du kan bruge åndedrættet mere bevidst i hverdagen, og dermed øge dit almen velvære.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig 
MediYoga er en meget rolig og langsom form for yoga. Mange vil opleve, at der er få fysiske øvelser, da man i løbet af timen skifter mellem åndedrættet, de fysiske øvelser og meditationen.

MediYoga er en moderne, forskningsbaseret yogaform, som er udviklet i det svenske sundhedsvæsen. I MediYoga kombineres vestlig lægevidenskab med østens traditionelle visdom og holistiske tilgang til krop, sind og menneske.

Undervisningen består af blide øvelser og stillinger, som kombineres med åndedræts - meditations -og afspændingsteknikker, som støtter kroppens egen heling ved målrettet at stimulere kroppens systemer, energier og fleksibilitet. Øvelserne og meditationerne kan udføres af alle, og tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen, alle øvelserne kan også laves siddende på en stol.

Hver undervisningsgang er bygget op omkring lange dybe åndedrag, fysiske øvelser, afspænding og sluttelig en meditation.

Handicap/Hensyntagende undervisning
Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold bekræfter du, at du har et handicap relateret til den undervisning, som du deltager.