Kontoret er gået på sommerferie, vi er retur ved telefonerne igen den 6. august. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. God sommer 🌞
Tilmelding til nyhedsbrevKontoret er gået på sommerferie, vi er retur ved telefonerne igen den 6. august. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. God sommer 🌞
Tilmelding til nyhedsbrevDyk ned i Italiens autentiske smagsunivers på vores madlavningskursus, hvor vi hylder havets delikatesser!
Vi tryller en udsøgt fire-retters middag frem, som afrundes med en liflig dessert – og der kræves ingen forkundskaber. Her lærer du at tilberede en velsmagende forret efterfulgt af en cremet risotto og en hovedret med friske skaldyr og blæksprutte – kombineret med sæsonens bedste råvarer, aromatiske krydderurter og klassiske italienske ingredienser.
Vi arbejder med råvarer som fennikel, spinat, radicchio og citrusfrugter, der forenes med krydderurter, ris og olivenolie. Resultatet er en smagfuld menu, hvor hver bid bringer dig tættere på Middelhavets kulinariske traditioner.
Det får du på kurset:
Vi slutter med en hyggelig fællesspisning, hvor vi nyder vores kreationer – og du får inspiration til at bringe en bid af Italien hjem i dit eget køkken.
Udforsk det italienske univers af velsmag og mangfoldighed og tilmeld dig vores madlavningskursus, så du sikrer dig en plads.
Medbring gerne et forklæde, drikkevarer og beholdere til eventuelle rester, vi ikke får spist.
N.B. Kurset er velegnet for glutenallergikere.