Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Faste, collagen og antiflammatorisk kost

EKSTRA FOREDRAG

Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der gerne vil inspirere os til at få masser af leveår i fuld vigør og med energi og livsglæde. 

Antiinflammatorisk kost kan hjælpe med at holde vægten, lindre smerter, træthed og andre symptomer, løfte humøret, få blodtryk og kolesterol på plads, og ikke mindst skabe mere energi og overskud. Hør, hvad forskningen siger om muligheden for at bevare en skarp hukommelse, styrke knoglerne og modvirke at komme for hurtigt i reparationsalderen. 

Vi taler også om det populære collagen, der rummer potentiale til at holde kroppen træningsrobust, lindre overbelastning, samt modvirke skader i sener og led, herunder gigt. Det er testet i en række studier. Få hjælp til at få mere collagen i maden samt vejledning til eventuelt at supplere med tilskud, sådan som tusinder af danskere gør det i øjeblikket. Mon ikke der bliver tid til få svar på, om collagen virkelig gør noget ved rynkerne?

Og så skal du måske overveje at springe morgenmaden over. Meget tyder på, at faste kan bidrage til at gøre vores krop mere modstandsdygtig, holde os mentalt skarpe, hjælpe ved mange symptomer, muligvis endda beskytte mod aldring og sygdom samt gøre det lettere at holde vægten. 

Undervejs er der god lejlighed til at få svar på dine spørgsmål.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række bøger, bl.a. '21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost', 'Collagen – stærk, sund og smertefri' og senest ’Faste uden sult’. Han har været vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien 'En kur, der dur'.

 

Information

  • Dato 18.09.2024-18.09.2024
  • Adresse Bygningen, Vejle
    Ved Anlæget 14B
    7100 Vejle
  • Lokale Store sal
  • Bemærkninger Unummerede pladser. Tilsendt faktura bruges som billet og forevises ved indgangen. Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert"

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 16:30-18:15 Bygningen, Vejle Jerk Langer

Jerk Langer