Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Billede af Anders Agner Pedersen og hans foredrag

Kampen om Det Hvide Hus

Når amerikanerne vælger deres præsident, følger hele verden med. For det har global betydning, hvem der ender med at vinde den politiske post over dem alle. 

Anders Agner udgav tidligere i år bogen ”Kampen om Det Hvide Hus”, der stiller skarpt på afgørende øjeblikke i kampen om magten i USA gennem de sidste 100 år - fra radioens gennembrud som massemedie og politisk virkemiddel til Donald Trumps voldsomme forsøg på at omgøre sit nederlag. I dette foredrag dykker han ned i nogle af de mange spændende og væsentlige fortællinger - blandt andet om, hvordan et fravalg af makeup kostede Richard Nixon dyrt i en tv-debat mod John F. Kennedy. Eller om Theodore Roosevelt, der overlevede et skudattentat, fordi han havde en tyk tale i inderlommen. 

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com og en af landets mest benyttede USA-analytikere i både radio og tv. Han har dækket flere præsidentvalg fra nærmeste hold og formidler med sans for fascination, dramatik og afgørende detaljer, men også med et analytisk blik bag kulisserne i den største politiske manege.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.10.2024 19:00-21:00 Horsens Bibliotek Anders Agner Pedersen

Anders Agner Pedersen