Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Sascha Dupont

En aften med højskolesange - Sascha Dupont

Oplev en aften med FOF Sydøstjylland, hvor vi inviterer dig til en hjertevarm sangaften, der hylder den danske sangtradition. Kom og vær med, når vi samles i fællesskab omkring Højskolesangbogen på Horsens VUC og lad os sammen skabe en aften fyldt med musik og fællesskab.

Sæt tonen for en aften fyldt med smukke toner og hjertelige fællesskabssange, når den talentfulde Sascha Dupont sidder ved klaveret og fører os gennem aftenen med hendes skønne musikalitet. Hendes stemme og musikalske evner vil bringe sangene til live og fylde lokalet med en stemning, du sent vil glemme.

Højskolesangbogen rummer en skattekiste af danske sange, der fortæller historier om vores kultur, traditioner og følelser. Sammen vil vi dykke ned i denne skat af sange og skabe smukke musikalske øjeblikke sammen.

Lad os sammen fejre fællesskabet, musikken og den danske sangtradition. Uanset om du er en rutineret sanger eller bare har lyst til at synge med, er du hjerteligt velkommen. Aftenen er skabt til at bringe mennesker sammen gennem musik og sang.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til en uforglemmelig aften med FOF Sydøstjylland, Sascha Dupont ved klaveret og Højskolesangbogen som vores guide. Vi glæder os til at synge, grine og skabe minder sammen med dig!

Tilmeld dig nu og reserver din plads til en aften fyldt med sang, musik og fællesskab. Vi glæder os til at dele denne specielle aften med dig og alle sangglade sjæle!

Vi ses til en uforglemmelig sangaften med FOF Sydøstjylland, Sascha Dupont og Højskolesangbogen!

Der er pause ca. 19.45- 20.00, hvor du kan nyde dine medbragte drikkevarer. Efter pausen er der ønskekoncert.

HUSK at medbringe din egen højskolesangbog.

Information

  • Dato 20.11.2024-20.11.2024
  • Adresse Horsens VUC og HF
    Holmboes Alle 1
    8700 Horsens
  • Lokale Kantinen
  • Bemærkninger Du skal selv medbringe din højskolesangbog og drikkevarer til pausen. Der kan parkeres på Horsens VUC og HF´s parkeringspladser. Husk at tjekke, at deres navn står på pladsen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.11.2024 19:00-20:30 Horsens VUC og HF Sascha Dupont

Sascha Dupont