Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Find din indre styrke - med naturterapi

Ønsker du at øge din trivsel og livsglæde i forbindelse med naturen?

Så inviteres du hermed til vores efterårsworkshop "Find din indre styrke," som er skræddersyet til dig, der søger dybere forbindelse til dig selv og som er nysgerrig på, hvordan du får dine personlige styrker i spil. Dagen er bygget op med blanding af oplæg, øvelser og dialog, og bliver afholdt ved Tønballe Shelterplads.

Vi arbejder med teorierne bag den mentale sundhed, naturens effekt og mental træning. Vi skal bruge vores sanser både gennem meditation og øvelser, og vi skal være undersøgende på din mental styrke. Vi bevæger os sammen ud i området, hvor der både er smuk skov og hav og du skal ikke medbringe andet end praktisk tøj efter vejret, og evt. et tæppe, der kan tåle kontakt med skovbunden.

Hvad kan du forvente at få ud af denne workshops?

  • Mental ro og afslapning: Vi laver meditationsøvelse, der støtter dit nervesystem til mere ro og dermed reduceret stressniveauet.
  • Fornyet energi: Skoven er den bedste kilde til naturlig energi, og via sanseøvelser kommer du til at få redskaber til hurtigt at opnå mentale pauser
  • Selvopdagelser: Vi kommer til at arbejde med naturens forbundethed og din indre kerne, så du opdager dine følelser og mentale styrke.

Du vil på denne workshop blive guidet gennem det hele, og du behøver ikke at have erfaring med naturen eller at have kendskab til teorierne i forvejen. Hvis du i forvejen anvender naturen, er dette forløb din mulighed for at give dig selv en ugentlig energiboost med fokus på din in-dre balance. Ivonne er instruktøren på kurset og hun er både uddannet psykoterapeut og naturterapeut. Du kan derfor forvente, at dagen afvikles med fokus på dig som deltager, og der vil være tid til dialog og sparring på tværs i gruppen.

Vi afslutter aftenen med lidt fælles spisning, som planlægges ud fra det, vejret tillader (det kunne være en suppe over bål eller en sandwich) Vi mødes ved den offentlige parkeringsplads Tønballevej 1, og går samlet til shelterpladsen

Har du spørgsmål eller andet inden, er du altid meget velkommen til at ringe

Information

  • Dato 04.09.2024-04.09.2024
  • Adresse Tønballe Shelterplads
    Tønballe
    7130 Juelsminde
  • Lokale Tønballe Shelterplads
  • Bemærkninger Husk påklædning efter vejret. Der er mulighed for parkering ved Hundeskoven, Tønballevej 1, hvor vi alle mødes, og går fælles til startstedet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 16:30-19:00 Tønballe Shelterplads Ivonne Lindahl Pedersen
Ivonne Mental Sundhed
Underviser

Ivonne Lindahl Pedersen

Naturen kan noget helt fantastisk, og jeg bruger den hver dag, til at skabe den energi jeg gerne vil have. Jeg har altid brugt naturen og for mig, der har svært ved at give mig hen til mindfulness, er det en billig og nem ressource at anvende.
Jeg er uddannet Sundhedscoach og Neuroligvistisk psykoterapeut, og har derudover en uddannelse i Naturterapi fra ViNatur. På dette hold vi du blive mødt med en underviser der brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bittesmå flammer, der skaber livsglæde og livskvalitet.
Udover min interesse og uddannelse indenfor psyke og natur, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet. For mig handler sundhed om mere end kost og træning, og jeg arbejder derfor holistisk med fokus på alle aspekter der leder til en god mental sundhed.