Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Hvem er du?

Hvem er du? 

Hvordan foretrækker du din fredag aften?

Ser du frem til en stille og rolig aften med dit favorit spil, rolig musik og måske en god bog? Eller skynder du dig at planlægge en festlig aften med vennerne, så snart du kan se, at der er en fredag uden planer?

På denne temaaften vil vi udforske dybden af vores egen personlighed og forstå, hvordan vores personlighedstræk påvirker vores relationer med andre. Vi dykker ned i nogle af de mest almindelige persontyper og deres karaktertræk, og stille skarpt ind på, hvorfor vi kan have stærke og gnidningsfrie relationer til nogle mennesker og hvorfor det går helt galt med andre.

Ofte kan vi høre os selv omtalt som introvert, særligt hvis du vælger hjemmeaften en fredag, eller som ekstrovert, hvis du helst skal finde på en masse og være sammen med andre hele tiden. Men hvad med dem, som gerne vil begge dele? De ambiverte, som vælger fra gang til gang? Dem har vi måske aldrig hørt omtalt.

Kom med og få indblik i vores forskellige kommunikationsformer, og vores evne til at danne relationer gennem Five-factor-profilen (The Big Five Personality Traits), som er den internationale mest anerkendte personlighedsmodel.

Ivonne er certificeret specialist i five-factor profilen og anvender den til daglig i sin coaching til både private og virksomheder, hvor der efterlyses personlig udvikling, selvindsigt, karriere sparring og meget andet. Emnet er derfor relevant for alle, som ønsker at være nysgerrig på sund kommunikation, mental sundhed og egen indsigt.

Hvem er du? er vinterens stærke temaaften bygget op omkring personlighedspsykologi og neurokommunikation, og du vil opdage de små kendetegn, der er både på dig selv, og mennesker omkring dig, uden at skulle puttes i en kasse med massebetegnelser og fordomme. Aftenen sluttes af med sandwich, og der er afsat tid til sparring og dialog.

Hvad kan du forvente at få ud af denne temaaften:

*Selverkendelse: Hvem er du? giver dig mulighed for at lære mere om dig selv og dine personlighedstræk, og stiller skarpt ind på dine styrker og ressourcer.*Bedre kommunikation: Ved at forstå de forskellige persontræk som profilen bygger på, kan du straks efter nemmere opdage hvordan både du og andre kommunikerer, og herigennem skabe bedre relationer og sundere kommunikation

*Selvudvikling: Profilen er et stærkt redskab til din egen udvikling, både som menneske men også i forhold til dit arbejdsliv. Du får indsigt i de forskellige personlighedstræk, så du lettere kan træffe beslutninger, og så du, med en stærk følelse i maven, kan italesætte hvem du er, både overfor dig selv, og overfor andre.  

Er du nysgerrig på dig selv og på mennesker, kan denne aften hjælpe dig med at forstå dig selv og andre bedre, og du vil få værdifulde redskaber til at opbygge relationer, uanset om det er i arbejde, i familien eller i dine venskaber.

Aftenen er inkl. sandwich.

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til Ivonne på ivonne@mental-sundhed.com

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 17:00-19:00 Mental Sundhed, Hedensted Ivonne Lindahl Pedersen
Ivonne Mental Sundhed
Underviser

Ivonne Lindahl Pedersen

Naturen kan noget helt fantastisk, og jeg bruger den hver dag, til at skabe den energi jeg gerne vil have. Jeg har altid brugt naturen og for mig, der har svært ved at give mig hen til mindfulness, er det en billig og nem ressource at anvende.
Jeg er uddannet Sundhedscoach og Neuroligvistisk psykoterapeut, og har derudover en uddannelse i Naturterapi fra ViNatur. På dette hold vi du blive mødt med en underviser der brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bittesmå flammer, der skaber livsglæde og livskvalitet.
Udover min interesse og uddannelse indenfor psyke og natur, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet. For mig handler sundhed om mere end kost og træning, og jeg arbejder derfor holistisk med fokus på alle aspekter der leder til en god mental sundhed.