Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
skovfitness med din hund i Tønballe Skoven

Skovfitness - med eller uden hund

Skovfitness - med eller uden hund

Hvad lærer du?

Vi vil gerne introducere en anderledes måde at træne på, dvs. hvor du og din
hund kan være sammen, imens du træner og får frisk luft. Vi udnytter terrænet og mulighederne i naturen på en anderledes og
sjov måde. Vi sætter pris på variation, hvor du lærer at træne både for- og bagside, balance samt siderne af kroppen. 

Inden selve træningen går i gang, går vi en tur med hundene i hundeskoven, hvor de evt. kan løbe frit, så de er mere rolige. Din hund kan være med i snor, imens du træner eller være i bilen, hvis hunden ikke er nem at have med. 

Hvad lægger vi vægt på?

Under træningen vil der være korrektioner, for at sikre kvalitet fremfor kvantitet under mottoet: `Ingen træning er god træning – hvis holdningen er dårlig´. Du behøver ikke at være i god fysisk form, for det vigtigste er, at du vil – og i al slags vejr. Vi lægger meget vægt på `gå-på-mod´.

Hvad får du ud af det?

Det er mit ønske at skabe et unikt fællesskab mellem hund og menneske på den sjove, men også udfordrende måde. Du vil blive beriget med oplevelser i den friske natur, sammen med din hund. Du vil blive forpustet og alsidigt trænet, så du med god samvittighed og ro i sindet vil sove godt derefter.

Må vi komme flere med samme hund og hvad nu, hvis jeg ingen hund har?

JA! Du tilmelder dig og betaler for hver person der ønsker at deltage og har du ingen hund, kan du sagtens være med alligevel - det er super god træning for hele kroppen og det er primært DIG det handler om! 

Niveau: 

Banen er for alle, uanset om du er øvet eller kun sjældent dyrker motion. Unge som gamle.

Praktisk og Parkering:

Tag praktisk tøj og sko på, som du kan bevæge dig i. Medbring vand til dig selv og din hund og nogle godbidder (hundes foder) i en pose.

Parkering Tønballe Skoven