Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Hundetræning for begyndere og hvalpe fra 10 uger

Positiv forstærket begyndertræning for alle racer og alle aldre. Du får de vigtigste redskaber til at starte et stærkt samarbejde baseret på et kærligt forhold mellem dig og din hund. Du oplever vigtigheden af gensidig tryghed, tillid og respekt er kodeordene for et godt samarbejde. I træningen er der fokus på almindelig lydighed og indeholder bl.a.:

Kontaktøvelser, håndtering, indkald, lineføring samt sit, dæk, stå, bli' og slip. Teori indgår løbende i hver time, dog mere i start og mindre i slutningen, jo flere øvelser, vi repeterer. 

Hvis du har spørgsmål - tøv ikke, ring til mig på: 20158550

Ved tilmelding bekræfter man, at den tilmeldte hund er dækket af en forsikring, der omfatter hundetræning, er vaccineret samt registreret i Dansk Hunderegister.

Max. 8 deltagere. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 16:00-16:50 Dyrskuepladsen, Horsens Lisbeth Matthiesen
2 Tirsdag 24.09.2024 16:00-16:50 Dyrskuepladsen, Horsens Lisbeth Matthiesen
3 Tirsdag 01.10.2024 16:00-16:50 Dyrskuepladsen, Horsens Lisbeth Matthiesen
Se alle Se færre
Underviser

Lisbeth Matthiesen

Lisbeth, født aug. 1958.

Mit humør er smittende og energien god. Jeg har undervist siden 18 års alderen og siden 2006, også som hundetræner.

Da jeg fik min første jagthund, tog jeg jagttegn - ikke for at skyde - men for at blive inspireret til daglig træning. 

1. prioritet i min fritid er vandreturene med min hund, vi går/jogger/traver gerne 10-15.000 skridt hver dag - efterfulgt af svøm i havet hele året rundt. Vi er store 'vandhunde' begge to og blir så glade i låget af det😀

Med stor passion for dyr/natur har jeg svømmet med alt fra rejer til rokker, reddet på alt fra muldyr til elefanter, kysset med vilde ulve sammen med Runar Næss og Julian Brosse, samt fløjet verden over, også i handglider. 

Jeg er en meget engageret formidler og har fokus på faglig udvikling/dygtighed. Jeg er uddannet ved Roger Abrantes, etolog og stifter af Etologisk Institut i Høng. I studiet til dyreadfærdsterapeut trænede jeg hunde, heste og katte, hvilket jeg blev examineret i og bestod. Desuden har jeg bestået klickerkursus ved Bob Bailey, hvor vi trænede høns. Siden har jeg svømmet med vilde sæler og trænet en sælunge til tandbørstning i Hirtshals. 

Jeg glæder mig til at træne dig og din hund🤩