Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Møbelpolstring

Med den rette renovering kan arvestykker eller fund tilpasses din bolig, så den får personlighed og kant. Du gør møblerne til noget særligt og giver dem en ny historie, samtidig med at du opnår praktiske erfaring med istandsættelse af møbler. 

På kurset får du inspiration fra andre kursister og modtager vejledning af instruktøren. Du lærer at ompolstre, ombetrække og farvesætte dine møbler, så de matcher den indretning, du arbejder på at have i dit hjem. På kurset tages der udgangspunkt i dine medbragte møbler og billeder af de rum, møblerne skal indgå i. 

Instruktøren Bente Dahl Thomsen giver gerne inden kurset råd om de materialer og værktøjer, du skal have med til første mødegang, så du kan komme godt fra start.

Du sender blot et par billeder af dit møbel til mail: vester.uth@gmail.com

Medbring desuden saks, målebånd, polsternåle, lille skævbider med fjeder og hæftemaskine.
Der er et startbeløb på kr. 100,- til diverse småting, som instruktøren medbringer. Beløbet afregnes direkte med instruktøren.

Der er ikke opbevaringsplads på stedet, derfor anbefales du at vælge et møbel, som du selv kan håndtere.

 

Information

  • Dato 04.09.2024-30.10.2024
  • Adresse Horsens Byskole
    Lindvigsvej 4
    8700 Horsens
  • Lokale T5 - sløjdlokalet
  • Bemærkninger Medbring desuden saks, målebånd, opsprætter, polsternåle, lille skævbider med fjeder og evt. hæftemaskine. Der er et startbeløb på kr. 100,- til diverse småting, som instruktøren medbringer. Beløbet afregnes direkte med instruktøren.Der er ikke opbevaringsplads på stedet, derfor anbefales du at vælge et møbel, som du selv kan håndtere.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 18:00-21:15 Horsens Byskole Bente Dahl Thomsen
2 Onsdag 11.09.2024 18:00-21:15 Horsens Byskole Bente Dahl Thomsen
3 Onsdag 18.09.2024 18:00-21:15 Horsens Byskole Bente Dahl Thomsen
Se alle Se færre

Bente Dahl Thomsen

Instruktør Bente Dahl Thomsen er uddannet industriel designer og har 18 års undervisningserfaring i bl.a. møbeldesign og har suppleret sin uddannelse med kurser i møbelpolstring. Hun har erfaring med at undervise i farvesætning og istandsættelse af møbler. Bente Dahl Thomsen kan kontaktes på mobil 2964 3656.