Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Fra penselstrøg til kunst

Fra penselstrøg til kunst

Dette kursus er designet til dig, der ønsker at forbedre dine malerfærdigheder uanset dit niveau.

Fra abstrakt til realisme, fra landskaber til portrætter. Du bestemmer hvad du ønsker at male og i hvilken stil, men det er underviserens opgave at give dig individuel vejledning for at nå målet.

Ønsker du at prøve nye maleteknikker, farvesammensætning, komposition, eller har du brug for hjælp til at blande en bestemt nuance, vil dette kursus give dig de nødvendige værktøjer og vejledning.

Da maleri kan være en ensom aktivitet, skaber vi til dig et inspirerende fællesskab, hvor vi kan dele og lære af hinanden. Vi mødes om onsdagen i ulige uger, for at deltagerne kan nå at arbejde på deres værker i mellemtiden og for at bevare kontakten over hele forårssæsonen.

På kurset bruger vi IKKE fortyndingsmidler.

Materialer: Du skal selv medbringe lærred, alle maleredskaber og farver, som minimum hvid, sort og 3 primær farver (gul – magenta/rød – cyan/blå). Der forefindes simple staffelier til brug på skolen.

Information

  • Dato 17.01.2024-08.05.2024
  • Adresse Horsens Byskole
    Lindvigsvej 4
    8700 Horsens
  • Lokale T4 - billedkunst
  • Bemærkninger Materialer: Du skal selv medbringe lærred, alle maleredskaber og farver, som minimum hvid, sort og 3 primær farver (gul – magenta/rød – cyan/blå). Der forefindes simple staffelier til brug på skolen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.01.2024 17:00-20:00 Horsens Byskole Katarina Tuffveson Jensen
2 Onsdag 31.01.2024 17:00-20:00 Horsens Byskole Katarina Tuffveson Jensen
3 Onsdag 28.02.2024 17:00-20:00 Horsens Byskole Katarina Tuffveson Jensen
Se alle Se færre
Ler, maling, tegning undervisning hos FOF Horsens
Underviser

Katarina Tuffveson Jensen

Kunst og håndværk har altid fyldt meget i mit liv. For tiden arbejder jeg mest med malerier, tegning, skulpturer, smykker og syning. Jeg elsker at lære nye fremstillingsteknikker, som giver mig mulighed for at lave forskellige unikke kunstværker.  
Et godt håndværk er mit motto, som også præger min undervisning. Jeg går op i, at ALLE mine kursister får individuel sparring på sine udfordringer og at de udvikler sig i faget, uanset deres niveau. 

Vil du se lidt af det, jeg laver? Se min hjemmeside: http://www.ktj-art.com