Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

KREA-BOOST

KREA-BOOST byder på en helt fantastisk dag med masser af kreative oplevelser. Udover at du får 3 workshops i én, vil der i FOF´s forhal være en udstilling lavet af dine undervisere, til glæde for dig og dine kreative udfoldelser. Dagen byder på en oplevelse udover det sædvanlige.

Nyd en kop kaffe, mens du går fra rum til rum og prøver de forskellige workshops. Tag derimellem et pusterum, mens du nyder alt den kreative inspiration i forhallen.

DET FÅR DU PÅ DAGEN:

  • Tre workshops i én
  • Kreativ udstilling, der inspirerer
  • Et kreativt fællesskab med masser af hygge

HVEM ER DINE KREATIVE UNDERVISERE OG HVAD TILBYDER DE:

Katarina Tuffveson underviser i maleri, tegning, syning og skulpturel ler. På dagen viser Katarina forskellige tegneteknikker, fortæller om håndværket i at tegne og du kan prøve det hele af.

Else Halkjær underviser i akvarel på flere niveauer. På dagen viser hun forskellige teknikker med akvarel med blandt andet salt, som giver nogle overraskende effekter, og du har mulighed for at lave et flot kort med teknikken.

Heidi Rosenfeldt underviser i kreativ kurvebinding, mal på sten og sy en bog. På dagen hjælper Heidi dig med at lave din egen bog, som du kan bruge til eksempelvis noter om dine kreative projekter eller til at tegne og male i.

Vi sørger for lidt snacks undervejs og vi glæder os til at se dig.