Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Mal med spartel hos FOF Horsens

Mal med spartel

Mal med spartel

Elsker du at male, men føler dig mest tryg med at bruge pensler? Så kender du også følelsen af, at billederne bliver for pæne og mangler lidt liv. Du kan friske dem op med spartel. 

På kurset øver vi at bruge spartel, for at opnå forskellige effekter. Disse kan bruges delvist i billederne, eller også til at male hele billeder. Resultatet vil typisk være mere groft og ekspressiv, imens det stadigvæk kan forblive figurativ, hvis dette er ønsket. Vi øver på en af mig givet opgave, hvorefter du maler et billede efter eget ønske, med hjælp og vejledning fra mig. På kurset anvender vi akrylfarver, men oliefarver kan også bruges. Kurset er for alle.

Materialer: Du skal selv medbringe alle maleredskaber og farver, som minimum hvid, sort og 3 primær farver (gul – magenta/rød – cyan/blå). Et mindre prøvelærred til første lektion, for eksempel 30*30cm, og et andet lærred til valgfri opgave. Der forefindes simple staffelier til brug på skolen.