Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Fra basic til færdigheder

Kom og sy

Kan du sy og har lyst til at mødes hver anden onsdag, med andre syglade og kreative piger i alle aldre?

Så tag din symaskine(-r) og dit sytilbehør under armen og mød op til hyggelig sparring omkring vores fælles passion. Du bestemmer selv, hvad du vil sy. Jeg hjælper dig på vej med dine små og store projekter. 

Kurset er til dig, som kan bruge symaskinen, men har brug for hjælp til mønstre, tilskæring, tilpasning af tøjet, eller sy vejledning. Men er også til dig, som mangler inspiration, eller lille skub til at komme i gang efter mange års sy pause. Der er råd og hjælp at hente - både til de super enkle ting, eller de mere avancerede og tager udgangspunkt i netop dit niveau.

Medbring din symaskine eller overlocker samt sytilbehør stof, nåle - både knappenåle og symaskinenåle, tråd, saks, centimetermål og tilbehør til dit projekt.   

Information

  • Dato 04.09.2024-27.11.2024
  • Adresse FOF Horsens
    Ane Staunings Vej 21B
    8700 Horsens
  • Lokale Artemis
  • Bemærkninger Undervisning i lige uger. Medbring din symaskine eller overlocker samt sytilbehør stof, nåle - både knappenåle og symaskinenåle, tråd, saks, centimetermål og tilbehør til dit projekt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 09:30-11:45 FOF Horsens Katarina Tuffveson Jensen
2 Onsdag 18.09.2024 09:30-11:45 FOF Horsens Katarina Tuffveson Jensen
3 Onsdag 02.10.2024 09:30-11:45 FOF Horsens Katarina Tuffveson Jensen
Se alle Se færre
Ler, maling, tegning undervisning hos FOF Horsens
Underviser

Katarina Tuffveson Jensen

Kunst og håndværk har altid fyldt meget i mit liv. For tiden arbejder jeg mest med malerier, tegning, skulpturer, smykker og syning. Jeg elsker at lære nye fremstillingsteknikker, som giver mig mulighed for at lave forskellige unikke kunstværker.  
Et godt håndværk er mit motto, som også præger min undervisning. Jeg går op i, at ALLE mine kursister får individuel sparring på sine udfordringer og at de udvikler sig i faget, uanset deres niveau. 

Vil du se lidt af det, jeg laver? Se min hjemmeside: http://www.ktj-art.com