Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Pilates i FOF

Fysio Pilates - øvede - Hensyn

Fysio-pilates er en træningsmetode, der skaber et stabilt center. Metoden forbedrer kroppens muskelkontrol, fleksibilitet, koordination, vejrtrækning, styrke og spændstighed.
Vi arbejder langsomt med fokus på kropsbevidsthed. Pilates-træning er velegnet til enhver alder og ethvert fysisk træningsniveau for kvinder, såvel som for mænd. Pilates består af en række originale øvelser, hvor øvelserne på gulv udgør kernen i Pilates-systemet.
De originale øvelser (niveau 2 og 3) er ret krævende, hvorfor træningen indledes med forberedende øvelser ofte kaldet ”pre-Pilates” svarende til begynderniveau.

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 16:00-17:30 FOF Horsens Helle Torp
2 Torsdag 08.02.2024 16:00-17:30 FOF Horsens Helle Torp
3 Torsdag 22.02.2024 16:00-17:30 FOF Horsens Helle Torp
Se alle Se færre
Underviser

Helle Torp

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1989 og har arbejdet med fysiopilates siden 1999. Jeg underviser på instruktøruddannelsen, og har derudover privat praksis og hensyntagende undervisning.