Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
krop bevægelse smidighed styrke træning yoga

Yoga i et roligt tempo - Hensyn

Hensynstagende Yoga hvor der tages hensyn til individuelle behov og skavanker. 

Holdet er for dig der måske har brug for at skåne knæ, ryg, skulder eller nakke, eller på anden måde tage særligt hensyn til din krop. Vi bevæger kroppen nænsomt og støtter/aflaster ved behov ved hjælp af blokke, tæpper, yogabolster mm. Fokus er på kropsbevidsthed, fordybelse i øvelserne og åndedrættets rytme.

Hver undervisningsgang tager udgangspunkt i et særligt tema; f.eks. ”Jordforbindelse”, ”Bevægelighed i hofter og lænd”, eller ”Plads til åndedrættet ”. Herudfra arbejde vi med øvelser der styrker muskler og led, og andre som strækker og blødgør. Vi træner også balancen og inddrager indimellem små serier af øvelser samt restorative (genopbyggende) stillinger. Alt med henblik på at bevare styrke, fleksibilitet og mobilitet, samt opleve ro i krop og sind.
Vi slutter med en dejlig, guidet afspænding.

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.
Max. 7 personer på holdet

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.08.2024 09:30-11:00 FOF Horsens Anne Evermann
2 Tirsdag 20.08.2024 09:30-11:00 FOF Horsens Anne Evermann
3 Tirsdag 27.08.2024 09:30-11:00 FOF Horsens Anne Evermann
Se alle Se færre
Underviser

Anne Evermann

"Yoga har været del af mit liv i mere end 25 år. Fra jeg i 1989 startede på et ungdomsskole hold og til nu, hvor jeg underviser både børn, unge og voksne. Jeg er uddannet antropolog, har rejst meget rundt i verden, og er blevet inspireret af mange forskellige yogalærere og stilarter.

Mit udgangspunkt er de klassiske yogastillinger, som udføres med god tid til at justere og mærke effekten af hver enkelt øvelse. Ønsket er at øge balancen i krop og sind, mens kroppen styrkes og strækkes. Min rolle som underviser er at formidle yogaens glæder til dig med fokus på netop din krops formåen og dine ønsker om udvikling. 

Udover talrige workshops og inspiration fra de mange dygtige yogalærere, jeg har mødt på min vej, er jeg uddannet yogalærer fra Det Lille Yogahus i København, samt som Unnata®Aerial Yoga teacher".