Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Lyengar yoga Lyengaryoga krop bevægelse smidighed styrke træning

Pantanjali Yoga for personer med sclerose

Pantanjali Yoga for personer med sclerose

Yoga er som at flytte ind et nyt sted… Hvordan kan vi forme yogastillingerne ,så de bliver en del af os? Hvordan kan vi få gjort yogastillingerne til ”et rart sted at være”? Gennem en stille og rolig træning vil vi arbejde med de yogastillinger, der køler og gavner nervesystemet. De yogastillinger, der styrker kroppen, øger balancen via fokus på symmetrisk arbejde og de yogastillinger, der skaber ro i krop og sind. Jeg vil tilrettelægge undervisningen, så jeg både viser stillingerne og guider holdet verbalt gennem eftermiddagen, men der vil også være tid til en individuel vejledning, hvor det mere er dig, der er i centrum.

Patanjali Yoga ved Hanne Julesgaard Sørensen

Gennem en dynamisk og aktiv yogatræning lærer du at være til stede i nu `et. Du vil opnå en større smidighed samt opbygge mere styrke og udholdenhed.

Jeg vil sætte fokus på, at yogastillingerne bliver udført med stor bevidsthed og at kroppen arbejder anatomisk korrekt, så du lærer at strække og styrke med vægt på symmetri og balance i kroppen. Bevidstheden i hele kroppen forbedres. Du møder udfordring og fysisk krævende stillinger, som træner styrken, stabiliteten og viljekraften. Men du møder også de blide og mere rekreerende stillinger. Holdningen bedres, hvilket medfører, at åndedrættet bliver mere flydende og frit. Fokus på "at være til stede" i træningen medfører en stor følelse af nærvær og opmærksomhed.  

Alle stillinger påvirker krop og sind forskelligt...

Basisstillingerne er vigtige, da det er her, der opbygges styrke, udholdenhed og flexibilitet.  

  • Yoga er for alle, uanset alder og køn.
  • Yoga er ikke en konkurrence og du vil ikke blive sammenlignet eller bedømt i forhold til andre.
    Det er vigtigt, at du lytter til og respekterer din egen krop.  

Jeg tilrettelægger alle mine programmer, så stillingerne bliver trænet i en fornuftig og hensigtsmæssig rækkefølge. Verbalt vil jeg guide holdet igennem undervisningen men jeg holder øje med, at du udfører øvelserne forsvarligt og vil rette dig personligt, så skader kan undgås.

Jeg planlægger min undervisning, så kroppen styrkes og sindet afslappes og mit ønske for dig er, at du går hjem ”brugt” men med fornyet energi, fred i dit sind og et smil på læben.

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.