Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yin yoga balasana yogapose yogastilart afspænding

Yin Yoga

Yoga for dig, der gerne vil arbejde med langsomhed og dybe stræk. Fokus i yin yoga er på at øge leddene og bindevævets mobilitet. Samtidig med at du finder afspænding og ro i både krop og sind.

Vi udfordrer os selv til at være med stilheden, i dybe stræk, der holdes i 3-7 minutter. Vi bruger aktivt vejrtrækningen til at støtte kroppen i at finde ro. Undervejs inddrages også afspændingspædagogiske øvelser, så vi bedst muligt støtter krop og sind til at give slip.

Der afsluttes med afspænding af hele kroppen og / eller en lille meditation, der giver velbehag i krop og sind.

Øvelserne er en blanding af liggende, siddende og på alle fire. Der tilbydes variationer af stillingerne, så de tilpasses til din krop. Du skal dog være komfortabel med at være på alle fire, samt ligge på måtten på gulvet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.04.2024 09:30-11:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
2 Tirsdag 16.04.2024 09:30-11:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
3 Tirsdag 23.04.2024 09:30-11:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
Se alle Se færre
Underviser

Shasmina Gormsen

Jeg er uddannet yoga- og meditationslærer ved Yoga & Ayurveda Center (RYT® 500) og ved Yogamu. Jeg er uddannet i Hatha yoga, Yin yoga, stole yoga og Restorativ yoga. Jeg har derudover en række supplerende kurser i meditation, yoga nidra, yoga teknik og alignment, anatomi og fysiologi, yoga filosofi m.m. Jeg har været optaget af og dyrket yoga siden 2014. Mit fokus i yogaen er på at finde styrke og øge fleksibilitet, både i sind og krop.

På mine hold er der plads til sjov, leg og at udfordre sig selv. Samtidig afsluttes timen altid med at finde ro og nærvær. 

Jeg er desuden uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi fra Roskilde Universitet. Jeg er certificeret coach og arbejder til daglig med personlig udvikling, yoga og mindfulness.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: info@maerkefter.dk eller følge mig på SoMe - Facebook eller instagram: @maerkefter

Jeg glæder mig meget til at undervise dig!