Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Bælgfrugter - weekendkursus

Er du klar til at tage dine bælgfrugter til næste niveau?

Dette weekendkursus er for dig, der allerede bruger bælgfrugter i din mad – måske kikærter i salaten eller bønner i gryderetten – og som nu har lyst til at udforske endnu flere muligheder med de næringsrige og klimavenlige bælgfrugter.

På kurset får du:

  • Viden om bælgfrugter – vi dykker ned i den ernæringsmæssige værdi af bælgfrugter, og hvorfor det er sundt at spise 
  • Variation  – du lærer at bruge forskellige typer bælgfrugter, herunder også danske sorter
  • Smag i fokus – vi laver retter med masser af dybde, umami og god smag – helt uden kød 
  • Mad til hele dagen – fra nærende morgenmad og mættende frokostretter til aftensmad og sunde desserter

Vi arbejder også med at sammensætte måltider med fokus på frugt, grønt, fuldkorn og sunde fedtstoffer – så du går hjem med masser af inspiration til at lave sund og næringsrig mad med bælgfrugter. 

Glæd dig til en weekend fyldt med ny viden, bælgfrugter og velsmagende mad!

Råvarer er inkl. i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.09.2025 10:00-14:00 Horsens Byskole, Fussingvej Cecilie Noach
2 Søndag 28.09.2025 10:00-14:00 Horsens Byskole, Fussingvej Cecilie Noach
Cecilie Noach underviser hos FOF Sydøstjylland

Cecilie Noach

Min nysgerrighed og interesse for mad er noget, der til dagligt fylder både i mit arbejds- og privatliv. Jeg er uddannet klinisk diætist og er pt. kandidatstuderende. Personligt elsker jeg at eksperimentere i køkkenet, hvilket jeg bruger en del af min fritid på. Jeg har særlig interesse i at gøre grøntsager og bælgfrugter nemt og spændende at spise. Mine kurser vil derfor altid tage udgangspunkt i kostrådene. 
Jeg har erfaring i at undervise igennem mit arbejde som klinisk diætist. Netop dette at kunne lære fra mig af min egen viden og erfaringer i et køkken, og dele glæden omkring mad med andre, finder jeg utrolig givende. Jeg håber, du har lyst til at være med.
Jeg har en instagram, hvor jeg også deler lidt af det mad, jeg laver. Den kan du finde her