Kontoret er gået på sommerferie, vi er retur ved telefonerne igen den 6. august. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. God sommer 🌞
Tilmelding til nyhedsbrevKontoret er gået på sommerferie, vi er retur ved telefonerne igen den 6. august. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. God sommer 🌞
Tilmelding til nyhedsbrevLær bagerens hemmeligheder og hvordan du med enkle teknikker kan lave et brød, som smager af meget mere end det brød, man normalt køber.
Vi arbejder med forskellige type brød; både grove og lyse (birkes). Vi leger lidt med surdej, som er med til at give brødet smag og holdbarhed. Du lærer de små fiduser, som gør, at brødet ikke alene smager godt, men også ser professionelt ud, når det kommer ud af ovnen.
Du får følgende med hjem:
Råvarer er inkl. i prisen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 04.10.2025 | 10:00-14:30 | Horsens Byskole, Fussingvej | John Bramsen |
Jeg er født i 1972, uddannet bager i 1991. Har været selvstændig i 17 år og 18 år som bagermester. Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i rugbrød. Jeg elsker at eksperimentere med alt muligt inden for faget og derved kan videregive guldkorn i min undervisning. Jeg har undervist siden 2012.Jeg mener, man lærer bedst. når man har fingrene i dejen eller hvad det nu er, vi arbejder med. Derfor er meget af undervisningen også praktisk. Det vigtige for mig er, når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med. Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.