Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Klaverundervisning i FOF

Klaverundervisning

Klaverundervisning

Min undervisning baserer sig på, at musik skal være sjovt og inspirerende. At lære at spille et instrument som klaver er ikke nemt, men min filosofi er, at alle og enhver kan lære at spille til et ønsket behov - og endda også udtrykke sig kreativt. Jeg prioriterer en god dialog mellem os og tager udgangspunkt i, hvor du er niveaumæssigt, og hvor du har dine interesser.

Du kan være helt grøn og ikke vide noget om klaveret eller have spillet i mange år og måske have lyst til at blive udfordret på andre parametre, end du er vant til. Jeg har undervist alt fra børn til voksne og genremæssigt har det f.eks. været jazz, pop, højskolesange, klassisk og fri improvisation.

Alt afhængig af, hvor du er, og hvad du gerne vil, introducerer jeg dig løbende for en række teknikker, som kan hjælpe dig med at blive bedre. Men først og fremmest handler det om, at vi skal hygge os, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at du når dine mål med klaveret. 

Hvordan foregår opstarten? Den første lektion består som regel mest af en opstartssamtale, hvor vi kan få en fornemmelse af, hvem vi er hver især. Vi snakker om, hvad du gerne vil, om du har nogle ønsker eller særlige behov og om, hvordan vi bedst kan tilrettelægge undervisningen. Hvis du har spillet før, beder jeg dig som regel spille noget, du kan i forvejen, så jeg kan få en fornemmelse af, hvor du er rent niveaumæssigt.

Søren underviser mandage fra kl. 10.00 - 14.00. Der undervises 30 min. (0,67 lektion) Kalenderen viser perioden, hvornår Søren underviser.

Ring til Søren på tlf. 42648891 og aftal dine mødedatoer og tidspunkt.

Når du har talt med Søren, skal du derefter tilmeldes hos FOF. Ring på tlf. 76258988 man-tors mellem 10-15 eller send en mail til soj@fof.dk. Derefter fremsendes opkrævning til dig pr. mail.

Det er muligt at aftale færre undervisningsgange og dermed lavere pris.

Prisen er for 10 mødegange.