Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Musikproduktion og synthesizer

Producerer du musik eller har du et ønske om at komme igang med det?

Man kan lære utroligt meget ved at bruge f.eks. YouTube, men nogen gange er det godt at få nogle “rigtige” øjne på sine produktioner. At få nogle specifikke værktøjer henvendt direkte til dig. Undervisningen kan være meget varieret og er primært baseret på dine interesser og ønsker. Genre og stil er som udgangspunkt ligegyldigt. Det vigtigste er, at du er motiveret og brænder for det, du laver!

Vi kan arbejde med mixing, indspilningsteknikker, lyddesign (såsom synthesizeren), kreative processer, dogmer og meget mere. Man behøver ikke det store setup for at komme i gang. En computer med et indspilningsprogram som Ableton eller Logic og et par høretelefoner. Det er også det, jeg som minimum forlanger, at du har med til undervisningen.

Men først og fremmest handler det om, at vi skal hygge os, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at du når dine mål med din musik. Hvordan forgår opstarten? Den første lektion består som regel mest af en opstartssamtale, hvor vi kan få en fornemmelse af, hvem vi er hver især. Vi snakker om, hvad du gerne vil, om du har nogle ønsker eller særlige behov, og om hvordan vi bedst kan tilrettelægge undervisningen.

Hvis du har produceret før, beder jeg dig sende noget til mig inden første lektion, så jeg kan få en fornemmelse af din musik, og hvad vi umiddelbart kunne arbejde med.

Søren underviser mandage fra kl. 10.00 - 14.00. Der undervises 30 min. (0,67 lektion) Kalenderen viser perioden, hvornår Søren underviser.

Ring til Søren på tlf. 42648891 og aftal dine mødedatoer og tidspunkt.

Når du har talt med Søren, skal du derefter tilmeldes hos FOF. Ring på tlf. 76258988 man-tors mellem 10-15 eller send en mail til soj@fof.dk. Derefter fremsendes opkrævning til dig pr. mail.

Det er muligt at aftale færre undervisningsgange og dermed lavere pris.

Prisen er for 10 mødegange.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 10:00-14:00 FOF Horsens Søren Bang Rasmussen
2 Mandag 15.04.2024 10:00-14:00 FOF Horsens Søren Bang Rasmussen
3 Mandag 22.04.2024 10:00-14:00 FOF Horsens Søren Bang Rasmussen
Se alle Se færre

Søren Bang Rasmussen

Jeg er uddannet rytmisk pianist og komponist fra Det Jyske Musikkonservatorie i Aarhus. Til daglig er jeg udøvende musiker, producer og komponist i forskellige sammenhænge. Jeg har otte års undervisningserfaring og underviser fra nybegynder til MGK-niveau.