Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Elbas

Jeg er BA uddannet fra jazz-afdelingen på konservatoriet i Den Haag, Holland. Mine hovedinstrumenter er kontrabas og elbas. Udover har jeg i årevis brugt guitaren og klaveret til at skrive og komponere med. Mine instrumentelle færdigheder fænger derfor bredt - både teknisk, praktisk og teoretisk. 

Musikteori og musik-forståelse er essentielle emner, jeg inddrager i min undervisning ved siden af det praktiske, så vi sammen kan blive bedre til at forstå og høre musikken for hvad den er. Derfor er hørelære, nodelæsning og analyse en naturlig del af min undervisning.  

Mit professionelle virke og min undervisning tager udgangspunkt i rytmisk musik. Lektionerne sigter efter teknisk kunnen, teoretisk viden og hørelære på et sådan niveau, at elever kan gå i hvilken som helst musikalsk retning. 

Glæder mig til at se at høre fra dig

Thor underviser torsdage. Der undervises 22,5 min. (0,50 lektion). Kalenderen viser perioden, hvor Thor underviser.

Ring til Thor  på tlf. 21425062 og aftal dine mødedatoer og tidspunkt. Når du har talt med Thor, skal du derefter tilmeldes hos FOF. Ring på tlf. 76258988 man-ons kl.10-13, torsdag 13-17 eller send en mail til soj@fof.dk. Derefter fremsendes opkrævning til dig pr. mail.

Prisen er for 10 mødegange.

Du skal selv medbringe en elbas.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.08.2024 16:00-16:45 Horsens Byskole, Fussingvej Thor Eide Hedegaard Johansen
2 Torsdag 29.08.2024 16:00-16:45 Horsens Byskole, Fussingvej Thor Eide Hedegaard Johansen
3 Torsdag 05.09.2024 16:00-16:45 Horsens Byskole, Fussingvej Thor Eide Hedegaard Johansen
Se alle Se færre

Thor Eide Hedegaard Johansen

Jeg er BA uddannet fra jazz-afdelingen på konservatoriet i Den Haag, Holland. Mine hovedinstrumenter er kontrabas og elbas. Udover har jeg i årevis brugt guitaren og klaveret til at skrive og komponere med. Mine instrumentelle færdigheder fænger derfor bredt - både teknisk, praktisk og teoretisk. Musikteori og musik-forståelse er essentielle emner, jeg inddrager i min undervisning ved siden af det praktiske, så vi sammen kan blive bedre til at forstå og høre musikken for hvad den er. Derfor er hørelære, nodelæsning og analyse en naturlig del af min undervisning.  Mit professionelle virke og min undervisning tager udgangspunkt i rytmisk musik. Lektionerne sigter efter teknisk kunnen, teoretisk viden og hørelære på et sådan niveau, at elever kan gå i hvilken som helst musikalsk retning.