Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Makeup kursus hos FOF Horsens

Makeup

Makeup

Hvordan foregår undervisningen?

Der bliver taget udgangspunkt i den enkelte og du vil opleve mange aha-oplevelser undervejs. Forløbet strækker sig over 4 mødegange, så du kan fordybe dig og have tid til at fordøje alt det nye. Undervisningen har overskrifterne: Basen/huden + Indramning af ansigtet med bryn, rouge og læber + farve på øjnene, hvor lidt og hvor meget + opfølgning, hvad vil jeg gerne afprøve? 

Hvad opnår du?

Makeup er et stort emne og mange kan føle sig lidt usikre - det er slut nu. Her på kurset får du masser af viden og nyttige teknikker, så du let og sikkert kan lægge en smuk og klædelig makeup.

Niveau:

Kurset henvender sig til alle, der vil have mere viden om make-up. Nybegyndere, som øvede.

Udtalelse fra tidligere kursister:

”Jeg er begyndt at bruge øjenskygge og læbestift, det har jeg ikke gjort i mange år.” – Sussie Bøjlesen

"Udbyttet for mig, har været at finde ud af, at det gør en stort forskel, om du bruger en primer på huden inden foundation og på øjnene inden øjenskygge.  Samt hvad den lille skrå pensel bruges til 😉" - Birthe Jürgensen

Hanne Raft Krog
“ Det var hyggeligt og jeg følte mig set og imødekommet “ 
“ Jeg er i dag i stand til at lægge en flot basis makeup især omkring øjnene. “

Den fornemmelse du får, når du har øvet dig på noget og er blevet god til det. Du ved sådan en YES-fornemmelse, hvor du har armene over hovedet og selvtilliden er på sit højeste.


Den følelse kan du glæde dig til at få, efter du har gennemgået et kursus her hos mig. Om det er hele makeup rutinen fra A-Z eller det er mere specifik du ønsker at dygtiggøre dig, så er der noget at dykke ned i.

Praktisk:

Udgifter til materiale-forbrug kr. 50,- er inkl. i prisen. Medbring: Dit makeup, pensler, et spejl og vådservietter.

Mere info: 

Vil du vide mere om Sonja, kan du se hendes egen hjemmeside her: Klik her

Rigtig god fornøjelse, jeg glæder mig vildt til at hjælpe dig videre på din rejse (og til at lære dig at blive piv lækker med makeup.