Skip to content

Kontoret holder påskeferie og er retur den 11.04.23 kl. 10.00. God påske.

Tilmelding til nyhedsbrev
tre unge mennesker om et bål der drikker kaffe og hygger sig

Grønne fredage

Grønne fredage

Nyd naturen og den livsglæde den kan give dig. Måske havde du tænkt dig at benytte Black Friday til at få nogle nye gadgets, som du egentlig ikke har brug for. Vi håber, du vil tage imod vores grønne fredage tilbud i stedet.

Hvorfor forbruge, når vi kan bruge naturen til at skabe en skøn oplevelse, hvor vi kan få lov at være den vi er, nyde livet og blive klogere på hvem vi er. Vi har oplevet et efterår med varmerekord. Der har flere ekstreme vejr fænomener i Australien, indlandsisen smelter. Vi vil gerne være med til, at vi bliver bedre til at passe på vores jord, og derfor opfordrer vi dig til at tage med på en eller to grønne fredage sammen med os. Samtidig er du også god ved dig selv. Vi ved, at gode naturoplevelser er sunde for os.

Du tilmelder dig en workshop pr. dag. Når dagen er slut samles vi til en fælles madoplevelse på tværs af alle workshops. Husk tøj efter vejret.

Du kan vælge 1 af disse workshops pr. fredag. 

Willy Squindo: Lav mad på bål

På denne workshop lærer du at lave mad på bål. Vi starter med at se på, hvad det kræves for at lave et bål der kan bruges til madlavning. Derefter forbereder vi mad der laves på bålet. Dette spiser vi i fællesskab med deltagerne som deltager i de andre workshops på dagen.

 

Ulla Karmann: Urte Sankning og tegneværksted 

Genfind urmennesket i dig ved at sanke i naturen. Opdag det kreative barn i dig ved at tegne naturobjekter.

  • Vi samler urter til bålmads holdet.
  • Vi samler urter til egen the.
  • Vi samler tegneobjekter i naturen.
  • Tegneworkshop i orangeriet.

 

Ellen Hvidt: Træn dit naturlige lederskab 

Stå af ræset, mærk dig selv og bliv lidt klogere på dig selv. Eftermiddagen vil være en blanding af mindfulness i naturen med en flok islandske heste samt træning i personligt lederskab med hestene. Hestene kan give os noget helt unikt i forhold til at blive afstressede, og vil vi lytte til dem og se den feedback, de giver os, så kan de også hjælpe os med at blive klogere på os selv. Alle kan deltage, om du er hestemenneske, skrækslagen for heste eller bare nysgerrig. Alt foregår fra jorden, og der er ingen ridning.

 

 

Stine Hessellund: Kom med på mindfull sansevandring (afventer ny dato)

Kom med på naturvandring i området ved Bindeballe. Vi vil sætte alle vores sanser i spil, mærke hvad efteråret og vinteren gør ved os. Vi vil ligeså teste forskellige måder at gå på og være nærværende i både naturen og egen natur. Vi afslutter turen ved bålstedet, hvor en anden gruppe har tilberedt lækker mad med friske sankede urter. Her forenes dagens workshops, og der er mulighed for at dele oplevelser.