Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Med rollingerne i skoven

Kom og få en dejlig eftermiddag i skoven, fyldt med oplevelser, udfordringer og viden om skovens planter og dyr for forældre/bedsteforældre og børn i alderen 5 - 12 år.

Efter en indledende kop bålkaffe skal vi gå på opdagelse i skoven, finde spiselige planter og urter, lære om brugen af kniv og økse og lære at tænde bål inden vi slutter af med at spise lækker bålmad, som vi har tilberedt sammen.

Kom og få en dejlig dag i skoven, fyldt med oplevelser, udfordringer og viden om skovens planter og dyr. En dejlig eftermiddag for forældre/bedsteforældre og børn i alderen 5 - 12 år. Vi skal gå på opdagelse i skoven, finde spiselige planter og urter, lære om brugen af kniv og økse og lære at tænde bål inden vi slutter af med at spise lækker bålmad, som vi har tilberedt sammen.

Hele arrangementet foregår udendørs, så husk tøj efter vejret. Medbring selv drikkevarer og service til maden. Prisen er inkl. råvarer til bålmaden for 1 barn og 1 voksen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.06.2024 15:00-19:00 Buldalen Shelterplads, Vejle Mads Pedersen

Mads Pedersen

Mads Pedersen er fysioterapeut og friluftsmenneske med et brændende ønske om at lave friluftsaktiviteter for børn, voksne, gamle og alle derimellem. Såvel i sit arbejde som i fritiden ser han på nærmeste hold, hvor meget naturen kan bidrage til vores fysiske og mentale sundhed, om det så handler om sveddryppende genoptræning, udendørs crossfit eller meditative stunder ved bålet eller på sanketuren.