Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Lær babymassage i FOF

Babymassage prøvetime

Kom og få en smagsprøve på, hvordan du fx kan berolige dit barns nervesystem, hjælpe, når maven driller og styrke dit barns immunforsvaret med udvalgte massageteknikker, zoneterapi og akupressurpunkter.

Kom og vær med til en skøn og afstressende barselsaktivitet sammen med din baby. At give massage og zoneterapi til din baby er en skøn måde at være sammen på. Gennem berøring og hudkontakt sættes der gang i kærlighedshormonet oxytocin, som hvirvles rundt i jeres kroppe. Oxytocin er kendt for at give en følelse af dybt velvære, glæde, ro og lykke. Derudover styrkes dit barns immunforsvar.

Hvis du har noget konkret, du gerne vil lære, må du endelig sige til, så har vi fokus på det.
Det kunne måske være:

  • fordøjelsesproblemer
  • behandling af snotnæse
  • afhjælpe smerter ved tandfrembrud
  • uro og søvnudfordringer

************Det praktiske******************
Kurset er for mor eller far og baby fra 0 til 12 måneder.
Medbring gerne en stor stofble eller håndklæde og en dyne, som dit barn kan ligge på.
Jeg sørger for massageolie.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.08.2024 09:30-10:30 FOF Vejle (Vinding) Maria Louise Vagner Lind

Maria Louise Vagner Lind

Jeg hedder Maria og jeg brænder for at hjælpe store som små med at skabe balance i kroppen på en naturlig og nænsom måde.

Min interesse for en naturlig behandling af kroppen har altid været, men efter at jeg selv har fået børn, har jeg følt at jeg måtte mere en bare lære det til eget husmandsbehov og læste derfor til zoneterapeut og efterfølgende babyterapeut. Det er en helt fantastisk verden med fantastiske muligheder for at hjælpe andre. Og alle har fortjent at have det godt.

Det er yderst vigtigt for mig at du og dit barn føler at I er i trygge hænder hos mig. Jeg er meget imødekommende og vil altid møde dig med respekt for hvor du er og med de forudsætninger og ønsker som du har.

Jeg hjælper rigtig mange babyer og mødre i mine klinik GroBalance, hvor jeg til daglig er behandler.  Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig på hej@grobalance.dk.