Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Efterfødselstræning med baby efterfødsel træning mor barn mortræning morfit

Efterfødselstræning

Som MORtionsvejleder og fysioterapeut, er jeg klar til at guide dig i gang med din efterfødselstræning. 

Der er meget misinformation og mange myter ift graviditets- og efterfødselstræning og det kan skabe usikkerhed for mange kvinder – dette kan medvirke til at mange kvinder under graviditeten, og efter, bliver inaktive. Jeg vejleder dig i gang med din træning og igennem myterne, med fokus på at skabe mindre bekymringer og mere bevægelse, så du trygt kan lære din krop at kende igen efter fødsel/kejsersnit.

Vi skal træne hele kroppen, men med særligt fokus på de muskler der har været hårdt belastet under graviditeten – og de muskler som måske har været brugt for lidt – så du bliver en stærkere mor med mere fysisk og mentalt overskud. Vi træner styrke, kondition og afspænding. Babyerne bliver, når det er muligt, inddraget i træningen, så de også bliver stimuleret mens mor træner.

Jeg vil løbende komme ind på relevante emner så som bækkenbunden - og træning af den, og delte mavemuskler. Jeg lægger vægt på at gode træningsoplevelser og at vi sammen skal få et trygt og sjovt træningsfællesskab – selvom vi er et hold er der naturligvis plads på individuelle tilpasninger. 

Træningen vil foregå i en uformel og behagelig atmosfære hvor der selvfølgelig også er plads til din baby. Der er plads til at typer kvinder – både dem med masser of træning erfaring og dem som først lige starter 

 

Bemærk:

  • Der er gratis parkering lige udenfor døren.
  • Barnevogn skal sættes udenfor ved indgangen. Tag baby og liften med indenfor.
  • Er du i tvivl om din krop er klar til træning, så rådfør dig med din læge.
  • Tag gerne en flaske vand med, FOF har alt det udstyr der er brug for til træningen.
  • Der kan koges vand og laves kakao, kaffe og te, det er gratis.
  • Der er køleskab og mikroovn til fri afbenyttelse. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.04.2024 10:00-11:30 FOF Vejle (Vinding) Katrine Bach Tost
2 Onsdag 17.04.2024 10:00-11:30 FOF Vejle (Vinding) Katrine Bach Tost
3 Onsdag 24.04.2024 10:00-11:30 FOF Vejle (Vinding) Katrine Bach Tost
Se alle Se færre

Katrine Bach Tost

Katrine er uddannet fysioterapeut i 2014 og arbejder med med genoptræning og behandling, især af ryg, nakke og skulder problemer. Desuden har Katrine specialiseret sig i træning af gravide og efterfødselstræning for nybagte mødre samt deres babyer. Katrine underviser også i BabyTummel og Yoga. Katrine er selv mor til 2 dejlige børn.