Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Akrylmaleri og hyggeligt samvær

Akrylmaleri med mulighed for at nyde naturen.

På dette kursus tager vi det hele fra begyndelsen af. Før vi starter op på at male, vil der være et oplæg om teknikker, strategier, farvelære, så det er lettere at blande, lys/skygge/kontraster og hvordan man vælger det rette motiv. Vi vil forsøge at male så naturalistisk som muligt.

Om eftermiddagen er der kage og kaffe, vi hygger os med, imens vi maler. Du er velkommen til at medbringe en madpakke og drikkevarer, men der er mulighed for at købe drikkevarer og en sandwich på stedet.

Kom og nyd, at der er mulighed for at male udenfor, med udsigt ud over golfbanen fra terrassen. Og er vejret ikke til det, så sidder vi indendørs. 

Jeg glæder mig til at se dig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-15:15 Kellers Park Golf Club Anette Lund Daugaard-Hansen

Anette Lund Daugaard-Hansen

Jeg hedder Anette Lund Daugaard-Hansen og er uddannet billedkunstlærer og sproglærer. Jeg har derfor undervist i tegning og dansk grammatik. I de sidste 5 år har jeg arbejdet som selvstændig.

Passion for maling:

Jeg har altid malet, så langt jeg husker tilbage. Det var bare noget, man gjorde i min familie. Jeg er uddannet billedkunstlærer, men er ellers autodidakt kunstner. Jeg er naturalistisk portrætmaler, da jeg søger at male, så det ligner og elsker detaljer. Jeg har i mange år udstillet og solgt malerier. I de sidste par år har jeg forberedt billeder til udstillinger. Jeg maler både med olie og akryl.

Instagram

Facebook