Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Fine art - fotografering

Udforsk din kreativitet gennem Fine Art portrætter

På kurset “Udforsk din kreativitet gennem Fine Art portrætter” får du muligheden for atudforske den kreative proces fra start til slut inden for Fine Art fotografi.

Vi vil sammen gå igennem ide udviklingen og skabe smukke kunstværker, hvor både du selvog dine omgivelser bliver en integreret del af billedskabelsen. Dette kursus er dybt forankreti processen og fokuserer på at stimulere dine sanser og inspirere dig til kreativ udfoldelse.Det er en invitation til at opleve den kreative rejse og finde glæden ved at skabe kunstgennem fotografi.

Kurset henvender sig til fotografi-intersserede, der ønsker at dykke ned i den kreativeproces og udforske det legende element ved at skabe smukke Fine Art portrætter. Det erikke et kamerabegynderkursus, men derimod en mulighed for at udfordre og udvikle dinefærdigheder inden for fotografi gennem en eksperimenterende tilgang.

Vi udforsker kompositionens verden, hvor vi lærer at balancere elementer som reglen omtredjedele og brugen af negativt rum for at skabe portrætter, der fanger øjet og fortæller enhistorie. Gennem praktiske øvelser i belysning vil vi undersøge, hvordan forskellige lyskilderog teknikker kan forme stemning og udtryk i vores billeder.Vi vil også fokusere på posering og retning, hvor du vil lære at guide modellen til naturlige ogæstetisk tiltalende stillinger, samt brugen af rekvisitter til at forstærke den ønskedestemning.

Efterfølgende vil vi dykke ned i billedredigeringens verden og lære teknikker til at forfinevores billeder og tilføje den sidste detalje til vores kunstværker. Farver og tone vil være envigtig del af vores arbejde, hvor vi vil udforske, hvordan de kan manipuleres for at skabestemning og følelse i vores portrætter.

Hvad skal deltageren medbringe?

KAMERA
Husk at medbringe dit eget kamera til kurset. Det er vigtigt, at du føler dig tryg med ditudstyr, da det vil gøre din oplevelse endnu bedre.Vi benytter ikke mobiltelefoner som kameraer på kurset, så sørg for at have enten etspejlrefleks eller et mirrorless kamera med dig. Disse giver den nødvendige kontrol ogfleksibilitet til at skabe de smukke Fine Art portrætter, vi stræber efter.

COMPUTER OG LIGHTROOM CLASSIC:
Til redigering af billeder vil vi arbejde i programmet Lightroom Classic. Derfor skal dumedbringe din egen computer. Det er også vigtigt at have et aktivt abonnement tilLightroom, som koster 92,50 kr om måneden. Du kan nemt oprette et abonnement ved atbesøge følgende link: Lightroom Classic abonnement.

REKVISITTER OG PROPS:
Rekvisitter og Props spiller en afgørende rolle i skabelsen af smukke og interessante FineArt portrætter. Ved den første mødegang vil jeg medbringe et udvalg af rekvisitter for atinspirere og guide jer i processen. Vi vil sammen udforske og eksperimentere med disserekvisitter for at opdage, hvordan de kan bidrage til at fortælle historier og skabestemninger i vores billeder.Efter den første mødegang opfordrer jeg jer til aktivt at deltage i processen med at finderekvisitter til fremtidige fotosessions. Vi vil sammen brainstorme og diskutere idéer til,hvordan vi kan gøre hver fotosession unik og meningsfuld. Derefter vil det være jeres ansvarat gå ud og finde de nødvendige rekvisitter og props til næste gang. Dette giver jer mulighedfor at udforske jeres kreativitet og personlige stil samt at bidrage til at forme den visuellefortælling i vores billeder.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen på dette spændende kursus, hvor vi sammen vil udforske den magiske verden af Fine Art portrætter. For at lære mere om kurset og få et indblik i, hvad der venter dig, kan du besøge min hjemmeside. Her finder du også videoer, hvor jeg præsenterer mig selv, samt eksempler på nogle af de billeder, jeg selv har skabt gennem tiden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte mig på min mail: mail@zoeyelinor.dk. Jeg ser frem til at dele denne kreative rejse med dig!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 03.06.2024 17:30-21:30 FOF Vejle (Vinding) Zoey Elinor
2 Mandag 10.06.2024 17:30-21:30 FOF Vejle (Vinding) Zoey Elinor
3 Mandag 17.06.2024 17:30-21:30 FOF Vejle (Vinding) Zoey Elinor

Zoey Elinor

Mit navn er Zoey Elinor, jeg er selvvært fotograf og har arbejdet professionelt siden 2017.

Gennem årene har jeg udviklet en dyb passion for Fine Art fotografi og elsker at udforske de grænser, hvor kunst og fotografi mødes. For mig handler det ikke kun om at fange et billede, men om at skabe en stemning, et udtryk, der går ud over det dokumentariske.

Fine Art fotografi giver mig mulighed for at vende tilbage til den følelse jeg havde som barn, når legen var så godt at jeg glemte tid og sted. Det er en proces, hvor jeg kan fordybe mig i æstetikken og billede skabningen, og hvor hvert billede er en rejse ind i det magiske og det subtile.

Det er denne oplevelse af forundring og leg, som jeg ønsker at dele med mine kursister. Jeg vil skabe et rum, hvor du kan udforske og udvikle din egne kreative stemmer, hvor du kan opleve det underfulde i at lege med udtryk og skabe kunst gennem fotografi. Mit kursus er ikke kun en mulighed for at lære teknikker, men også en invitation til at (gen)opdage glæden ved at skabe og lade sig inspirere af den magi, der opstår, når vi dykker ned i vores kreativitet.

Har du spørgsmål til kurset eller er du meget velkommen til at kontakte mig på min mail nedenfor.