Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Keramik for alle

Dyk ned i verden af ler og skab dine egne kunstværker på et inspirerende keramik kursus for begyndere hos Mai, den passionerede indehaver af det hyggelige sted, "Kreativiteten" i udkanten af Vejle.

Mai byder dig velkommen til en oplevelse, hvor du får lov til at udfolde din kreativitet og formgive leret med dine egne hænder. Uanset om du er helt ny inden for keramikkens verden eller allerede har erfaring, vil Mai skræddersy kurset, så det passer til dit niveau og dine ambitioner.

På kurset vil du lære de grundlæggende teknikker inden for keramik, fra at dreje og modellere leret til at skabe smukke og funktionelle objekter. Mai deler ud af sin ekspertise og passion for keramikkens kunst og giver dig individuel vejledning undervejs.

"Kreativiteten" er indrettet med atmosfære og sjæl, og Mai sørger for, at du føler dig hjemme og inspireret. Kurset er en fantastisk mulighed for at udforske dine kunstneriske evner og samtidig nyde det sociale samvær med andre kreative sjæle.

Tag springet ind i keramikkens fortryllende univers hos Mai og lad dig føre gennem en rejse af skabelse og selvudtryk. Et keramik kursus hos "Kreativiteten" er ikke bare en lektion, det er en chance for at fordybe dig i kunstens verden og lade din fantasi løbe frit. Oplev glæden ved at forme noget unikt med dine egne hænder under Mai's kyndige vejledning.

Materialer afregnes efter forbrug og direkte med underviseren. Mød op i tøj, der kan tåle at blive beskidt. Priserne på leret ligger imellem 89,- til 110,- pr. kg. Inklusiv glasering og håndtering af brændingerne. 

Max. 8 deltagere.

 

Program:

 1. mødegang: Intro til drejeteknik og modulering. (4 drejer og 4 modulerer)
 2. mødegang: Vi bytter "pladser" og får igen gennemgået teknikker og øver os igen.
 3. mødegang: Afdrejning og detaljer laves på objekterne der produceres
 4. mødegang: Vi begynder på glasering og maling 
 5. mødegang: Færdiggørelse af glasering og maling (afhentes efter aftale med Mai)

Bemærk: Mød op i tøj, der kan tåle at blive beskidt.

I den lille hyggelige cafe kan der købes kaffe, te og kage samt saft. 
Husk evt. madpakke.

 

 

Information

 • Dato 05.09.2024-03.10.2024
 • Adresse Kreativiteten, Vejle
  Gl. Kolding Landevej 60
  7100 Vejle
 • Bemærkninger Materialer afregnes efter forbrug og direkte med underviseren. Mød op i tøj, der kan tåle at blive beskidt. Priserne på leret ligger imellem 89,- til 110,- pr. kg. Inklusiv glasering og håndtering af brændingerne. Husk evt. en madpakke.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 17:00-20:00 Kreativiteten, Vejle Mai Lehtonen Madsen
2 Torsdag 12.09.2024 17:00-20:00 Kreativiteten, Vejle Mai Lehtonen Madsen
3 Torsdag 19.09.2024 17:00-20:00 Kreativiteten, Vejle Mai Lehtonen Madsen
Se alle Se færre

Mai Lehtonen Madsen

Jeg er en uddannet Grafisk Designteknolog med en passion for kreativitet. Gennem hele mit liv har jeg altid følt behovet for at udtrykke mig på en kreativ måde. Jeg har startet min egen virksomhed, hvor jeg skaber unikke og personlige invitationer til livets begivenheder. Hver invitation er håndtrykt på 100% bomuldspapir.

Jeg har altid nydt at udforske forskellige kreative verdener og dykke ned i dem. Da jeg var på mit første Keramik kursus blev jeg straks grebet af det og vidste, at jeg skulle gøre mere i at arbejde med ler. Derfor har jeg åbnet et kreativt frirum i smukke omgivelser omgivet af skøn natur. Kreativiteten sætter de perfekte rammer for at udfolde sig kreativ. 

Instagram: https://www.instagram.com/kreativiteten_/