Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Syning - for begyndere og letøvede

SY OG DESIGN (individuel syning for begyndere og letøvede)

Er du interesseret i at sy, men har brug for hjælp og inspiration til at komme godt i gang? Så er her muligheden for at få en masse fif og inspiration til lige dét, du gerne vil i gang med. Du bestemmer selv,

Om du er nybegynder eller har syet før betyder intet, da der undervises individuelt.Kurset er til dig, som kan bruge symaskinen, men har brug for hjælp til mønstre, tilpasning af tøjet, eller sy vejledning. Det er også til dig, som mangler inspiration eller et lille skub til at komme i gang. På kurset vil du blive guidet i sy-teknikker, som får dit projekt til at se lækkert ud. Jeg vil vejlede og støtte dig igennem hele syprocessen med udgangspunkt i dit niveau. Hvis du vil sy nyt tøj, anbefales det at du medbringer et mønster, til det som du gerne vil sy.

Vi kan lave lettere tilretning og design justeringer af de mønstre du har med, så du får det design som du ønsker, men da det ikke er et decideret tilskærings-kursus, er det ikke her vi lægger størst fokus.Hvis man ønsker det, er der også mulighed for at arbejde med f.eks quilt og patchwork.

Kurset foregår i mit skønne sy-værksted i forbindelse med vores bolig, hvor jeg sørger for god stemning og der er en smuk udsigt til skoven.Vigtigt! Du skal selv medbringe symaskine til kurset.

Derudover skal du medbringe alle de materialer, du skal bruge som: stofsaks, blyant, tråd, knappenåle, målebånd, kridt, eventuelt mønster til det, du gerne vil sy. Sidst, men ikke mindst skal du medbringe det stof, du ønsker at sy i.

Det kan enten være nyt, arvet eller genbrugstekstiler. Det er vigtigt, at især nye tekstiler er vasket, inden kurset for at tage højde for krymp. Bliv kreativt inspireret til at få gang i symaskinen, så du bliver klædt godt på til at arbejde videre derhjemme. Det praktiske:Inden forløbet starter, vil du modtage en mail fra mig, hvor jeg vil høre lidt om dine forventninger til kurset, hvad du gerne vil lave og om du har prøvet at sy før.

På den måde er jeg bedst forberedt til at kunne hjælpe dig når kurset starter.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at sende mig en mail på camillaaskholm@gmail.com

Kurset foregår på Skovmøllevej 26a, 7100 7100 Vejle

 

Der er god plads til at parkere bilen (gratis) lige ved døren.

 

Benytter du offentlig transport, kan man fra Vejle trafikcenter tage bus nummer 111 til stoppestedet Ribe Landevej v. Skovmøllevej,  200 meter fra værkstedet. 

 

Er man på cykel, ligger mit værksted 2,9 km fra Bryggen i Vejle centrum og der er cykelsti hele vejen.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 19:30-21:45 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm
2 Torsdag 19.09.2024 19:30-21:45 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm
3 Torsdag 26.09.2024 19:30-21:45 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm
Se alle Se færre

Camilla Askholm

Jeg er uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2014 med en kandidat i mode og tekstil. 

Jeg har arbejdet i forskellige modevirksomheder i København, hvor jeg blandt andet har fået stor syteknisk erfaring, samt erfaring med designprocesser og konstruktion.

Siden 2020 har jeg boet i Vejle med min mand og vores to børn, hvor jeg nu blandt andet arbejder på mit eget lille design projekt, hvor jeg designer og syer børnetøj og nu også tøj til voksne af genbrugstekstiler (se mere på instagram @ame_project_  eller de vedhæftede billeder)

Jeg elsker at lege med upcycling af genbrugstekstiler, og give dem nyt liv. Udover børnetøj som jeg har arbejdet med med de seneste år, elsker jeg at lave patchwork og quilt til både jakker og tæpper og nørde i farvesammensætninger af de tekstiler, jeg nu har til rådighed.