Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Sy til dit barn - barselssyning

Sy til dit barn (barsels-syning)

Er du på barsel eller har du bare lyst til at sy tøj eller tilbehør til din barn, så kom med på byens hyggeligste sy-hold. 

Syningen foregår i dit tempo og du er velkommen, uanset om du er nybegynder eller du har prøvet at sy før. Du kan enten medbringe egne mønstre til det du ønsker at sy eller benytte mine mønstre. Jeg har blandt andet børnemønstre til kjoler, skjorter, bukser, bloomers og jakker fra størrelse 62/68 til 110/116. 
Ønsker du at benytte mine mønstre, er de til fri afbenyttelse i værkstedet under hele forløbet, men p.g.a ophavsret er det ikke muligt at kopiere mønstrene og tage dem med hjem. Det vil også være muligt at sy tilbehør som f.eks. en flagranke til børneværelset, et quiltet patchwork babytæppe, suttesnor eller måske du selv har nogle ideer? Jeg står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Kurset foregår i mit hyggelige syværksted i forbindelse med vores bolig, hvor der er smuk udsigt til skoven. Er du på barsel, er du selvfølgelig velkommen til at tage din baby med. Der er masser af plads til barnevogn lige uden for døren.

Vigtigt! Du skal selv medbringe symaskine til kurset. Derudover skal du medbringe alle de materialer, du skal bruge: stofsaks, blyant, tråd, knappenåle, målebånd, kridt (eventuelt mønster til det, du gerne vil sy, medmindre du vil benytte mine).

Sidst, men ikke mindst skal du medbringe det stof, du ønsker at sy i. Det kan enten være nyt, arvet eller genbrugstekstiler. Det er vigtigt, at især nye tekstiler er vasket inden kurset for at tage højde for krymp. Vil du sy en af mine børneskjorter eller kjoler, kan du f.eks tage en brugt herreskjorte som din far eller kæreste ikke længere bruger og give den nyt liv eller du kan finde en i genbrugsbutik, hvor du også kan finde duge, sengetøj eller andre tekstiler at sy af.

Vi er max 6 deltagere på holdet, så der er god tid til individuel vejledning.

Du får vejledning i valg af materialer, farver, design samt hele syprocessen. 

Bliv kreativt inspireret til at få gang i symaskinen og få nogle hyggelige formiddage sammen, imens dit barn sover lur eller hygger sig på gulvet ved siden af.
Undervisningen er individuel og du vil med sikkerhed kunne tage noget fint til dit barn med hjem.

Det praktiske:
Inden forløbet starter vil du modtage en mail fra mig, hvor jeg vil høre lidt om dine forventninger til kurset, hvad du gerne vil lave og om du har prøvet at sy før. På den måde er jeg bedst forberedt til at kunne hjælpe dig, når kurset starter.
Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at sende mig en mail på camillaaskholm@gmail.com

Der er god plads til at parkere bilen (gratis) lige ved døren.

Benytter man offentlig transport, kan man fra Vejle trafikcenter tage bus nummer 111 til stoppestedet Ribe Landevej v. Skovmøllevej,  200 meter fra værkstedet. 

Bus nummer 7 stopper 1,4 km herfra ved Pedersholms Allé, men her vil jeg anbefale, at man kan transportere sin symaskine i en barnevogn resten af gåturen.

Er man frisk på en gåtur med barnevognen, ligger mit værksted 2,9 km fra Bryggen i Vejle centrum og der er cykelsti/gangsti hele vejen. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 09:15-11:30 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm
2 Torsdag 12.09.2024 09:15-11:30 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm
3 Torsdag 19.09.2024 09:15-11:30 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm
Se alle Se færre

Camilla Askholm

Jeg er uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2014 med en kandidat i mode og tekstil. 

Jeg har arbejdet i forskellige modevirksomheder i København, hvor jeg blandt andet har fået stor syteknisk erfaring, samt erfaring med designprocesser og konstruktion.

Siden 2020 har jeg boet i Vejle med min mand og vores to børn, hvor jeg nu blandt andet arbejder på mit eget lille design projekt, hvor jeg designer og syer børnetøj og nu også tøj til voksne af genbrugstekstiler (se mere på instagram @ame_project_  eller de vedhæftede billeder)

Jeg elsker at lege med upcycling af genbrugstekstiler, og give dem nyt liv. Udover børnetøj som jeg har arbejdet med med de seneste år, elsker jeg at lave patchwork og quilt til både jakker og tæpper og nørde i farvesammensætninger af de tekstiler, jeg nu har til rådighed.