Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Varmt vand træning FOF

Svøm med sikkerhed og nyd vandet (vandskræk)

Er du en af dem, der endnu ikke føler dig helt hjemme i vandet? Du er ikke alene, og det er aldrig for sent at ændre det. Mange omtaler dette som vandskræk, men hos mig ser vi det som en midlertidig tilstand – du er simpelthen "ikke vandduelig endnu". At blive vandduelig er ikke kun en færdighed for at svømme – det er en gateway til personlig frihed og sikkerhed i vandet. Forestil dig, at du ubesværet kan hoppe i poolen med dine kære eller nyde en ferie ved havet fuldt ud.

I vores kursus arbejder vi sammen om at forvandle din tøven til selvsikkerhed og sikkerhed i vandet. Vi forstår de bekymringer, du måtte have, og tilpasser vores undervisning til dine specifikke behov. Med øvelser i både lavt og dybere vand hjælper vi dig gradvist med at opbygge din komfort og selvtillid i vandet.

Holdet er lille, med maksimalt 5 deltagere, og hver lektion varer 45 minutter. Dette sikrer personlig opmærksomhed og vejledning til hver enkelt.

VIGTIGT Inden tilmelding:
Send mig en mail med kort skriv om dig selv, eller oplys dit mobilnummer i mailen, hvis du ønsker at blive ringet op.
Fortæl kort om dine tidligere erfaringer med vand, eventuelle bekymringer du måtte have, og hvad du håber at opnå ved at deltage i kurset. Dette vil hjælpe mig til bedre at forstå dine behov og hvordan jeg bedst kan støtte dig på din rejse til at blive vandduelig. Mine kontakt oplysninger finder du ude til højre.

Jeg er en passioneret svømmeinstruktør med mange års erfaring og ser frem til at møde dig ved bassinkanten, på din rejse mod fuld vandduelig!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 10:00-10:45 Thyregod Badeland Pil Bennike
2 Mandag 09.09.2024 10:00-10:45 Thyregod Badeland Pil Bennike
3 Mandag 16.09.2024 10:00-10:45 Thyregod Badeland Pil Bennike
Se alle Se færre
Pil Bennike, underviser ved FOF Sydøstjylland

Pil Bennike

Vandelementet har altid været min store passion, lige siden jeg kan huske. Min professionelle rejse i svømmeverdenen tog sin begyndelse før jeg fik mine uddannelser gennem DGI og SvømDanmark. Når jeg underviser, trækker jeg på disse erfaringer for at udnytte vandets egenskaber, skabende øvelser der styrker både led og muskler. Min primære mission er at sikre, at hver enkelt af jer føler jer trygge og har en dejlig oplevelse med vandet.

Jeg glæder mig til at se dig på holdet.