Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Bindevævsrelease FOF Vejle

Nakke og skuldre - bindevævsrelease

Nakke og skuldre - bindevævsrelease

Lider du af ondt i nakke og skuldre? 
Bindevævsrelease er en sikker, effektiv metode for at arbejde med muskler og bindevæv som giver en umiddelbar fornemmelse af frihed, smidighed og åbenhed i kroppen.

Hvad er bindevæv? Muskler, sener og led er omgivet af store hinder som kaldes bindevæv. Uhensigtsmæssig brug af kroppen danner knuder og stramhed i disse hinder som giver stivhed og smerter i kroppen.  

Bindevævsrelease bruger bolde, foam ruller og andet udstyr for at arbejde ind i bindevævet og hurtigt reducere spændinger og smerter, og samtidig genvinde smidighed i bevægelsesapparatet.

Formål: Dette kursus giver dig skånsomme effektive teknikker du kan anvende hjemme for at give umiddelbare reduktion af ondt i nakke og skuldre.

Indhold: I dette kursus får du en indføring i hvad bindevæv er og hvordan du på en systematisk måde kan frigøre spændinger, smerter og stramhed i nakke og skuldre. 

Foamroller og bolde anvendes under kurset, og du lærer at bruge dem på en sikker og nænsom måde. Vi arbejder med forskellige bindevævs release teknikker. 

Som deltagere vil du få mulighed for personlig vejledning så teknikker og udstyr tilpasses din smertetærskel og dine behov. 

Udbytte:
• Umiddelbar smertefrihed, åbenhed og smidighed i nakke og skuldre.
• Teknikker som du kan anvende hjemme med viden om hvordan (hvor meget og hvor hårdt og hvilken retning)
• En mulighed til at prøve forskellige udstyr og teknikker så du kan finde det der passer bedst til din krop. 
• Forståelse af hvorfor bindevævsrelease er så effektivt. 

Gratis prøvetime i uge 34 tryk på den grønne tekst for Nakke og skuldre - Bindevævsrelease Prøvetime at tilmelde dig 🌸