Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Genopdag glæden ved dine fødder hos FOF i Vejle

Genopdag glæden ved dine fødder

Genopdag glæden ved dine fødder

For dig som ønsker et godt fodfæste i hverdagen

”Når du lærer at lytte til kroppen, opdager du, at den allerede ved hvad den trænger til.”

Målgruppe: Et kursus for dig som lider af ømme fødder, ankler eller hofter. 

Hvad kurset går ud på: 
Fødderne bruger vi dagligt, og den måde vi går og står på påvirker ben, ryg, nakke og hele kroppen. Alsidig brug af fødderne og jævnlig fodomsorg giver dynamisk, smertefri funktion af fødder og krop.

Dette kursus lærer dig at:
løsne spændinger i benene 
vække følelse og nuanceret bevægelse i dine fødder og ben
oparbejde bevisthed om egen holdning og hensigtsmæssige bevægelsesmønstre.
genfinde et godt fodfæste i hverdagen. 

Hvordan: Undervisningen består af en særlig kombination af bevidsthedsgørende øvelser og enkle bindevævs release teknikker. Kurset er baseret på nyere teorier om neuroplastisk genoptræning.

Hvornår: kurset går over 5 gange

Udstyr: Vi anvender bolde, stole og andet udstyr. Der er alt det udstyr i lokalerne, som du har brug for. 

 

Meld dig til i dag - og genopdag glæden ved dine fødder!

Tidligere kursister siger: 
Kurset “Genopdag glæden ved dine fødder” var super inspirerende og nyttigt. 
Personligt stod jeg foran en operation pga skæve tæer, men efter det, jeg lærte på kurset, er operationerne udsat og bliver måske helt unødvendige.
Udbyttet fra kurset er ikke kun at have genopdaget glæden ved fødderne, men også at have fået redskaber til at gå med en bedre holdning og med mere energi i hele kroppen.
Jeg er sikker på, at et kursus som dette er sundhedsfremmende for alle,  der af mange forskellige grunde har problemer med smerter i fødderne. Det burde derfor være et tilbud for alle og jeg håber virkelig, at kurset bliver en fast del af FOF’s program.

-Kirsten Knage, Vejle

Tak for et super "fod-kursus". Jeg er så glad for, at jeg faldt over kurset og jeg må sige, at jeg har glædet mig til hver evig eneste mødegang. For mig var kurset et "kærligt spark". Jeg leder altid efter muligheder/veje, som kan styrke eller være med til at bevare den styrke jeg har - og dette var nyt og yderst relevant i forhold til alle mine fysiske udfordringer (fibromyalgi, sensomotorisk polyneuropati, slidgigt samt nedsunken forfod)
-Leah Matthiesen

Tusinde tak for et lækkert kursus. Jeg har i weekenden gået 26 km i blandet terræn UDEN indlæg i mine vandresko, og uden at få ondt i fødderne! Jeg har haft rigtig meget gavn af det vi lærte på de 5 aftener - er helt klar tilen ny omgang. –Vibeke Wohlert