Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
senior pilates FOF Vejle

Senior Pilates

Dette hold er for dig, som ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop. Pilates stimulerer muskelbalance, udholdenhed og styrke med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes. 

På dette hold kan du forvente at få løsnet op i stramme muskler og stive led i et roligt tempo. Vi fokuserer særligt på wellness, stræk og styrke af kernemuskulaturen.

Det er mit mål, at du oplever at få en bedre kropsholdning og et øget velvære, samt mere overskud til almindelige gøremål. Alle kan være med.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 11:45-12:45 FOF Vejle (Vinding) Karin Attermann
2 Tirsdag 14.05.2024 11:45-12:45 FOF Vejle (Vinding) Karin Attermann
3 Tirsdag 21.05.2024 11:45-12:45 FOF Vejle (Vinding) Karin Attermann
Se alle Se færre
Underviser

Karin Attermann

Jeg har dyrket yoga siden start 90érne, hvor jeg  for første gang mærkede yogaens positive effekt. På det tidspunkt var det især den fysiske del af yogaen med mere plads og smidighed i kroppen, men også en øget kropsbevidsthed. Sidenhen blev jeg mere opmærksom på den mentale side af yogaen, med mere energi og overskud samt ro og nærvær.

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer med bl.a. idræt som linjefag. I 2012 uddannede jeg mig til Hatha yogalærer i Texas USA, hvorfra jeg har en 200 timers RYT. Derudover har jeg gennemført en Yin-yogauddannelse i Aarhus. Udgangspunktet i min undervisning både i yoga og Pilates er tid og ro til at opbygge styrke og øget velvære, både fysiks og psykisk.