Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Nia dans og træning hos FOF i Vejle

Nia

NIA - en fantastisk træningsform - en lækker blanding af yoga, dans og kampsport. (Undervisningen foregår på engelsk).
Det begyndte i USA for over 30 år siden, som en forløber til det, vi i dag kender som “mindfulness movement.” Nia hjælper til at opnå mindfulness med sin egen sjove synergi mellem opmærksomhed, motion og musik. Man opnår styrke, smidighed og kondition, glæde, nærvær og energi!

Træningen foregår i bare tæer til super god musik med øvelser designet til og for din krop. Det er 1-times holdundervisning med nem koreografi og bevægelser med fokus på sammenhængen mellem krop og sind. Hvad enten du er i topform eller først nu skal til at have gang i din krop, så kan Nia være sjov træning for dig. Vi træner, danser og griner sammen. Det handler om nydelse!


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.04.2024 17:15-18:15 Rosborg Gymnasium Tara Wike
2 Onsdag 24.04.2024 17:15-18:15 Rosborg Gymnasium Tara Wike
3 Onsdag 01.05.2024 17:15-18:15 Rosborg Gymnasium Tara Wike
Se alle Se færre
Underviser

Tara Wike

Jeg har danset Nia i over 17 år, først i Seattle og så i andre steder i verden som Hamburg, Sverige, London og Italien. I 2010 blev jeg uddannet som underviser med den “White Belt”, og siden da har jeg opnået Green Belt, Blue Belt, Brown Belt, Black Belt og 1st Degree Black Belt. Jeg har undervist Nia i Danmark siden 2014. Jeg brænder for at dele Nia, fordi det er så sjovt at inspirere andre til at nyde at danse og bevæge sig på den måde, kroppen er designet til! Det er især vigtig for mig, at alle føler sig velkommen i mit hold, uanset fitnessniveau eller udfordringer. Nia er for alle!