Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Levende lys, stabel af sten og friske blomster

Kropsbaseret mindfulness og afspænding

Find ro i krop og sind gennem arbejde med fysisk og mentalt nærvær

Kropsbaseret mindfulness/ BBAT - en forkortelse af “ Basic Body Awareness Therapi”, er en kropslig måde at arbejde med at komme tilstede i nuet, mærke sig selv, blive afslappet og få oplevelsen af mere energi og styrke inde fra centrum af kroppen. Når du træner på denne måde, forbedres din hukommelse, og koncentration, din søvn kan ligeledes forbedres og smerter lindres. Der arbejdes med små enkle, rolige, rytmiske bevægelser samt meditativ fordybelse.

Vi arbejder i liggende, siddende, stående stillinger og evt. gående øvelse. Dropsy massage (blid trykafgrænsende med tøj på) kan være en del af programmet, hvis der er interesse herfor. Det virker afslappende og energigivende - stress og angst dæmpende. Hvis du kommer sammen med en veninde, kæreste eller ægtefælle, så er I naturligvis sammen to og to.

ALLE kan deltage i kurset: unge, ældre, mænd og kvinder. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-16:00 FOF Vejle (Vinding) Marianne Troense

Marianne Troense

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 1998 og er certificeret som fysiopilates - og mindfulnessinstruktør. 
Jeg har en videreuddannelse i BBAT (kropsbevidsthedstræning på en mindful måde, herunder tai chi) og har arbejdet med alle områderne samt afspænding i mere end 20 år. Jeg har desuden en videreuddannelse indenfor osteoporose og har suppleret med undervisning i dette den seneste årrække.