Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Ansigst yoga workshop hos FOF i Horsens

Ansigtsyoga Vejle

Ansigtsyoga Vejle

  • Hvordan har du det med dit ansigt?
  • Er du glad for de rynker, der naturligt dukker op?
  • Er du ked af dit spejlbillede, der måske ser mere træt ud, end du føler dig?
  • Har du smerter i spændte muskler?

På det 5 ugers forløb bliver der taget kærligt hånd om dit ansigt med den naturlige metode; ansigtsyoga. Målet er, at du kan se og mærke en forskel efter de 5 uger.

Ansigtsyoga er øvelser, man selv kan lave, der styrker og afspænder muskler i ansigt, hovedbund og hals, dræner overskydende væske og affaldsstoffer samt booster blodcirkulationen. Regelmæssig ansigtsyoga kan skabe reelle forandringer i ansigtet ved at komme spændinger til livs, gøre huden mere spændstig og frisk og reducere rynker.

Allervigtigst, er ansigtsyoga en tilgang, der træner dig i at mærke dit ansigt og holde af det – uanset alder. Ansigtsyoga er samtidig en træningsform, der kan afstresse og give energi.

På forløbet vil du opnå en forståelse for, hvordan ansigtsyoga virker, og du lærer grundigt de grundlæggende teknikker og øvelser. Hver uge får du øvelser med hjem, som du kan lave til næste undervisningsgang. Afslutningsvis får du en video med et ansigtsyogaprogram for ansigt og hals. Du vil blive helt klar til at tage ansigtsyoga med dig i din hverdag fremover som et redskab til velvære og glæde ved dit ansigt.