Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
patanjali yoga vejle

Patanjali Yoga - Trin 3-4

For dig, der har gået på Trin 1-2 i mindst et år, og som ønsker, at arbejde dybere, få flere udfordringer og blive introduceret til de omvendte yogastillinger samt til bagudbøjningerne. 

Der vil også være vægt på, at arbejde med fine sublime detaljer i træningen, som kræver en stor koncentration og tilstedeværelse.

Patanjali Yoga ved Lone Hvid
Alle stillinger påvirker krop og sind forskelligt...
Basisstillingerne er vigtige, da det er her, der opbygges styrke, udholdenhed og flexibilitet.  

  • Yoga er for alle, uanset alder og køn.
  • Yoga er ikke en konkurrence, og du vil ikke blive sammenlignet eller bedømt i forhold til andre. Det er vigtigt, at du lytter til og respekterer din egen krop.  

Jeg tilrettelægger min undervisning, så yogatræningen er dynamisk og aktiv, og du lærer at være fuldkommen til stede i nu’et. Du opnår større smidighed og opbygger mere styrke og udholdenhed, som kan mærkes i hverdagen. Yogatræning kan også mærkes på sindet. Opmærksomhed, koncentration og bevidsthed trænes og forbedres. Der varieres mellem aktiv, dynamisk yoga og bløde, blide elementer i undervisningen. Du guides grundigt gennem stillingerne. Jeg håber, du går hjem efter hver træning med fornyet energi og fred i sindet. Yoga genskaber balance og forener krop og sind.

Ønsker og behov fra deltagerne imødekommes. Yoga er for alle – uanset alder og køn.
Holdene er niveaudelte, så du kan blive udfordret der, hvor du er. Håbet er, at alle deltagere får mest muligt ud af træningen.

 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 17:15-18:45 FOF Vejle (Vinding) Lone Hvid
2 Tirsdag 10.09.2024 17:15-18:45 FOF Vejle (Vinding) Lone Hvid
3 Tirsdag 17.09.2024 17:15-18:45 FOF Vejle (Vinding) Lone Hvid
Se alle Se færre
Underviser

Lone Hvid

Jeg deltager løbende og flere gange årligt i Patajnali Yoga workshops og kurser og træner regelmæssigt hjemme. Har  været tilknyttet aftenskole, yogalæreruddannelse og andre yogakurser.Tilsluttede mig Patanjali Yoga Switzerland® ved Ali Dashti og Kate Beck 2013.
Har undervist på aftenskole i Iyengar Yoga.
Certificeret Iyengar Yogalærer Junior level 2 i 2008 og Introductory level 2003.
Uddannet Hatha Yogalærer i 1990 og underviste efterfølgende på aftenskole.
Er uddannet lærer og har arbejdet som voksenunderviser i en årrække.