Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
restorativ yoga i vejle

Restorativ Yoga

OBS. Der er løbende optag på de fleste af vores hold og også dette: Kontakt os, hvis holdet er gået i gang og du vil være med, så du ikke betaler fuld pris. Mail: soj@fof.dk eller 76258988. 

Yogaformen kaldes en liggende meditation og er en helt fantastisk måde at berolige nervesystemet på.

Hvis du har søvnproblemer, har tankemylder, mangler energi eller har spændinger – eller hvis du selv er omsorgsperson og glemmer at lytte til dig selv og din krops behov – er Restorativ yoga/yoga i hvile gavnlig for dig.

I vores højhastighedssamfund, kan vi let blive væk fra os selv og føle, at vi bør køre derudaf på autopilot. Restorativ yoga giver dig mulighed for at være stille med dig selv og slippe spændinger - både fysisk og mentalt. De dybe stræk holdes over længere tid og derfor får kroppen tid og ro til at give slip.

Du vil blive understøttet af puder, tæpper og klodser. Stillingerne holdes typisk ca. 10 minutter af gangen, og når du gør dig det så behageligt som muligt, hjælpes din krop til at slippe endnu mere. Musikken er sammensat specifikt for at understøtte dig, mens du langsomt lader dig synke ned i afspændtheden.
Restorativ yoga/yoga i hvile er for alle uanset niveau og erfaring. Alle kan deltage.

OBS! Mød gerne op i behageligt tøj, eventuelt en bluse og sokker, du kan tage af og på.

 Jeg glæder mig til at møde dig på mit hold.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.04.2024 18:45-20:15 FOF Vejle (Vinding) Anne Marie Kanstrup
2 Onsdag 24.04.2024 18:45-20:15 FOF Vejle (Vinding) Anne Marie Kanstrup
3 Onsdag 01.05.2024 18:45-20:15 FOF Vejle (Vinding) Anne Marie Kanstrup
Se alle Se færre
Anne Marie Kanstrup 400x200
Underviser

Anne Marie Kanstrup

Jeg har længe været bekendt med yogaen og dens filosofi, men indenfor de sidste par år, har jeg beskæftiget mig mere med den i praksis. Særligt den Restorative yoga er relativt ny for mig, men jeg har forelsket mig i yogaformen, da den er meget alsidig – og virkelig giver plads til afspændingen, stilheden og roen. Noget, vi er mange, der har brug for at finde plads til. Selv har jeg ofte befundet mig i hamsterhjulets ubarmhjertige rumlen, og den Restorative yoga giver plads til hvilen og eftertænksomheden, der er så vigtig for, at vores elementære behov kan blive dækket. God søvn og en god fordøjelse (også af dagens begivenheder) for at nævne to. Når vi giver plads til afspændingen, giver vi samtidigt plads til, at vores bæger fyldes på ny – og den mulighed nyder jeg at give mine kursister.