Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Sov godt yin yoga

Start din uge godt ud med at få ro på nervesystemet, dæmp de mange tanker og kom ned i kroppen, så du er klar til at svæve afsted til drømmeland!

Til sov godt yin yoga starter vi ud med en mini-meditation hvor vi lander i rummet og kommer ned i kroppen. Herefter afspænder vi bindevævet i nogle lækre blide stillinger som vi holder i 3-5 minutter hver. Til sidst slutter vi af med en afslappende guidet mindfulness meditation, så hele dit system er klar til en god nats søvn.

Der er fokus på ro, hvile og restitution, vi kommer ned i gear så vi bedre kan mærke ind i os selv. Yin yoga er en lækker selvkærlig pause fra en ellers travl hverdag og kan for mange føles som et helligt øjeblik til dig selv og din krop.

I yin yoga skal du ikke præstere, og du behøver ikke have tidligere erfaring. Du vil blive guidet til at udføre øvelserne så de føles godt for netop dig.

Kontakt mig endelig ved spørgsmål!

Velkommen og sov godt!

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 19:00-20:30 FOF Vejle (Vinding) Nadia Rundblad
2 Mandag 02.09.2024 19:00-20:30 FOF Vejle (Vinding) Nadia Rundblad
3 Mandag 09.09.2024 19:00-20:30 FOF Vejle (Vinding) Nadia Rundblad
Se alle Se færre

Nadia Rundblad

Som yin yoga og mindfulness instruktør, med ergoterapeutisk baggrund, faciliterer jeg holistisk og med fokus på at få ro på nervesystemet.

Jeg er meget optaget af vores naturlige indbyggede interoception, dvs. vores evne til at mærke vores indre signaler og følelser.

Jeg oplever, at vi i vores kultur ofte er for travle til at lytte til disse værdifulde indre budskaber, og derfor har jeg altid fokus på at øge den indre velvære i mine timer.

Som nyuddannet vejleder i Intuitiv Spisning er jeg meget kropspositiv og det er min hjertesag at alle kroppe skal æres og næres.

Min undervisning er derfor også altid med henblik på selvkærlighed og at det skal føles rigtigt for netop dig. Jeg elsker at holde rum og facilitere yin yoga, det er en kæmpe gave for mig at give ro og afslapning til andre, og jeg gør det med stor kærlighed! 

Du kan kontakte mig ved spørgsmål på Sommerfuglyoga@hotmail.com

Mange varme hilsener, jeg glæder mig til at møde dig🌞!